Geheimzinnig figuur in twee nieuwe 'Mission: Impossible'-films

Geheimzinnig figuur in twee nieuwe 'Mission: Impossible'-films

Het zevende en achtste deel verschijnen in 2021 en 2022.

Voor een derde en vierde keer keert regisseur Christopher McQuarrie (Fallout, Rogue Nation) terug in de uitdijende Mission: Impossible-filmreeks. De opnames liggen voorlopig stil voor Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 8, maar dat maakt de ambities niet minder groot.

Nu is definitief bekend welke acteurs er voor de reeks terugkeren. Dit onthulde de regisseur via de podcast Light the Fuse. Zo keren naast Tom Cruise (Ethan Hunt) ook Simon Pegg (Benjy) en Ving Rhames (Luther Stickell). Rhames is net als in Cruise in alle films te zien.

Daarnaast maken de 'femme fatales' Rebecca Ferguson (Ilsa Faust) Vanessa Kirby (White Widow) opnieuw hun opwachting. Nieuw is in ieder geval Hayley Atwell in een nog onbekende rol.

Ook een geheime naam!
Smeuig was de uitspraak dat McQuarrie ook nog een geheime naam heeft voor de tweeluik. Zelfs andere acteurs weten nog niet wie het is. Belangrijk aan de films is dat de vele grote namen voldoende aandacht krijgen. En dat is dan ook de reden waarom McQuarrie de twee films back-to-back opneemt.

Mission: Impossible 7 staat gepland voor november 2021 en het vervolg moet in november 2022 verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair