Waarom er twee 'Mission: Impossible'-films komen

Waarom er twee 'Mission: Impossible'-films komen

En niet één.

Er wordt op dit moment gewerkt aan twee nieuwe films in de Mission: Impossible-franchise. Regisseur Christopher McQuarrie, die delen 7 en 8 mag maken met Tom Cruise, legt in een interview uit waarom dit nodig is.

"Ik wilde wat we in Fallout geleerd hebben, meenemen en toepassen op alle personages in de film," vertelde McQuarrie. "Ik wil dat iedereen een emotionele ontwikkeling doormaakt. En dat de film in z'n geheel wat meer op je gevoel zit. "

Waarom twee films?
Vervolgens vertelde McQuarrie dat men dat ook echt probeerde. " Maar toen realiseerden we ons dat we een film hadden van twee uur en veertig minuten, waarin elke scène van belang was." En dus is ervoor gekozen om de boel op te splitsen.

Plotdetails over de twee films zijn tot nu toe schaars. We weten dat Italië een rol heeft, want een groot deel van de films wordt daar opgenomen (alhoewel dat door de coronacrisis en hoe hard het land geraakt is, nu twijfelachtig is). Ook keert voormalig IMF-baas Kittridge terug in de twee films en krijgen we heel veel oude bekenden te zien.

NieuwsFilm

meest populair