Netflix voegt deze films toe in de tweede helft van mei

Netflix voegt deze films toe in de tweede helft van mei

Waarvan kunnen we de komende dagen allemaal nog genieten?

Netflix voegt de tweede helft van mei heel wat interessante nieuwe films toe. Vandaag zetten we die nieuwe titels voor je op een rij en weet je precies wat je de komende twee weken kan verwachten op de streamingdienst.

19 mei
Killerman (2019): Een witwasser in New York City zoekt wanhopig naar antwoorden nadat hij wakker is geworden zonder geheugen, miljoenen gestolen contanten en drugs en een krankzinnige bemanning van corrupte politieagenten die hem met geweld achtervolgen.

20 mei
Rebelión de los Godinez (2020): Omar Buendía is een ontzettend slimme man, die het beste gemiddelde haalde op school en waarvan iedereen verwacht dat hij het gaat maken in het leven.

21 mei
Crazy Rich Asians (2018): Twee Chinese gezinnen bereiden zich voor op het huwelijk van het jaar. Maar dat zorgt voor spanningen, vooral omdat een jonge aantrekkelijke vrouw in een enorm rijke familie trouwt.

22 mei
The Lovebirds (2020): Jibran en Leilani ervaren een allesbepalend moment in hun relatie wanneer ze tijdens een avondje uit onopzettelijk worden meegezogen in een levensgevaarlijk mysterie. Terwijl ze hun namen proberen te zuiveren, komen ze van de ene extreme en hilarische situatie in de andere terecht en moeten ze erachter zien te komen hoe ze - net als hun relatie - de avond levend door kunnen komen.
Bad Neighbours (2014): In deze komedie trekken Kelly (Byrne) en Mac (Rogen) hun nieuwe woning in, maar komen er al snel achter dat ze een groep studenten als buren krijgen. Helaas voor beide partijen is het geen goed "huwelijk".
King Kong (2005): De jaren '30. Een groep filmmakers reist af naar een legendarisch eiland om hun nieuwste film op te nemen. Eenmaal aangekomen blijken alle verhalen over het eiland op waarheid berust: het eiland wordt bevolkt door mysterieuze inboorlingen en vele gigantische beesten. Hoofdrolspeelster Ann Darrow wordt de gevangene van één van deze beesten: de 8 meter grote gorilla Kong.

23 mei
Spelling the Dream (2020): Vier hoopvolle deelnemers hopen te winnen tijdens de Scripps National Spelling Bee.

27 mei
I'm no Longer Here (2020): Een vreselijk misverstand leidt ertoe dat een lokale bende de 17-jarige Ulises de grens overstuurt.
Midway (2019): De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. Door middel van spionage en gewaagde oorlogstactieken weten de Amerikanen - die sterk in de minderheid waren - met de slag om Midway het tij van de oorlog te keren.

31 mei
Spider-Man (2002): Peter Parker leidt een onopvallend studentenleventje in New York. Hij is verliefd op de mooie Mary Jane Watson, maar als onpopulaire jongen maakt hij geen schijn van kans. Als hij tijdens een excursie wordt hij gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin, ontdekt Peter hij dat hij buitengewone krachten heeft gekregen.


NieuwsFilm

meest populair