Amazon Prime Video voegde drie nieuwe films toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde drie nieuwe films toe afgelopen week

Waaronder een heuse toptitel!

Waren het er vorige week nog bijna vijftig, zijn het er deze week drie. Hoe het kan verschillen dus. Vandaag hebben we een overzicht voor je met de nieuwe films op Amazon Prime Video. Daar zat gelukkig een echte toptitel tussen.

It: Chapter Two (2019)
27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen... Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.


Lego DC Comics: Batman Be-Leagured (2014)
Batman is er trots op dat hij een geheel zelfvoorzienende eenling is. Vraag het iedereen. Logisch dat hij geïrriteerd is als zijn nachtelijke schoonmaak van Gotham City wordt onderbroken door Superman, die wil dat Batman bij zijn JUSTICE LEAGUE komt. Batman wijst de uitnodiging van de Man of Steel af en Superman vliegt weg...


Lego Jurassic World: The Indominus Escape (2020)
Wanneer Simon Masrani per ongeluk een van de belangrijkste parkattracties vernield, roept hij zijn meest betrouwbare werknemer Claire ter hulp om het park te redden. Na wat snelle dino-DNA-samenstelling in Dr. Wu's laboratorium vindt Claire de perfecte oplossing.


NieuwsFilm

meest populair