'Black Panther II'-opnames laten nog wel even op zich wachten

'Black Panther II'-opnames laten nog wel even op zich wachten

De release staat gepland voor mei 2022.

Marvel schijnt al in maart 2021 van start te willen gaan met de opnames van Black Panther II. De bedoeling zou zijn om de film in mei 2022 uit te brengen, mocht dat allemaal lukken met de coronacrisis.

Uit een productielijst blijkt dat Marvel Studios de film vanaf 1 maart 2021 wil laten opnemen. Dat moet dan in Australië gebeuren, zo meldt Screen Rant. De vraag is wel of dat gaat lukken, gezien de problemen die er op dit moment zijn wereldwijd. Maar misschien kan het wel en zal de film inderdaad als kick-off van het blockbusterseizoen van 2022 dienen.

Tweede Black Panther
Op dit moment is er weinig bekend over de film. Regisseur Ryan Coogler werkt nog aan het scenario en acteur Chadwick Boseman keert sowieso weer terug als de titelheld. We gaan er ook van uit dat mensen als Danai Gurira en Letitia Wright weer rollen krijgen.

Verder is er al enige tijd het gerucht dat de film de titel Black Panther: Lost Kingdom gaat heten. Dat verloren koninkrijk wijst natuurlijk op Wakanda, dat niet langer geheim is in het MCU en zijn technologie nu met de rest van de wereld deelt.

NieuwsFilm

meest populair