Videoland voegde mooie superheldenfilms toe deze week

Videoland voegde mooie superheldenfilms toe deze week

Bekijk hier wat er allemaal nieuw op staat.

Videoland voegde weer een stapel mooie titels toe. Met deze week als hoogtepunt twee van de drie eerste live-action Spider-Man-films.

Stockholm (2018)
Vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte bankoverval en de gijzeling in Stockholm in 1973. In de uren die volgen beginnen de gijzelaars sympathie op te brengen voor hun gijzelnemers. Het gaat zelfs zo ver dat ze hen willen beschermen en ze zich tegen de politie keren.


Lost in London (2017)
Lost in London is gebaseerd op een krankzinnige avond die Harrelson in 2002 meemaakte toen hij in Engeland was. In de film tracht hij terug naar huis te gaan wanneer een schandaal zijn huwelijk in gevaar brengt. Harrelson ontmoet tijdens zijn reis diverse mensen, waaronder vrienden, vorsten en de autoriteiten. Allen lijken hem tegen te werken.


Spider-Man 2 (2004)
Peter Parker besluit colleges te volgen aan de New Yorkse Universiteit. Terwijl hij met diverse persoonlijke problemen zit wordt hij geconfronteerd met Dr. Otto Octavius, die door een wetenschappelijk ongeluk in Doctor Octopus is veranderd.


Spider-Man 3 (2007)
Het is Peter Parker (Tobey Maguire) eindelijk gelukt om balans te vinden tussen zijn liefde voor MJ (Kirsten Dunst) en zijn krachten als superheld. Maar ineens gebeuren er rare dingen. Als zijn pak verkleurt in zwart en zijn krachten versterkt worden veranderd Peter ook. De donkere kant van zijn persoonlijkheid komt naar boven. Onder invloed van het pak raakt Peter overmoedig en verwaarloost de mensen die het meest om hem geven. Heen en weer geslingerd tussen goed en kwaad moet hij het opnemen tegen zijn meest gevreesde schurken Sandman en Venom die hun krachten bundelen tegen Peter en iedereen van wie hij houdt....


Jawline (2019)
De 16-jarige Austyn Tester is een opkomende ster in de wereld van 'boy broadcasts'. Meisjes kunnen met hem videochatten en krijgen, tegen betaling, persoonlijke aandacht. Wat zijn Austyns drijfveren? En hoe onderscheidt hij zich van andere online persoonlijkheden?


Born to be an Influencer (2020)
Tegenwoordig is bijna elk kind online vindbaar, maar wat als het Instagram-account of YouTube-kanaal een succes wordt en je er geld mee kan verdienen? Blijft het bij een onschuldige hobby of wordt het stiekem werk? En wat doet het met de privacy van een kind? Deze documentaire biedt een intiem en eerlijk inkijkje in het leven van kids influencers.


Miracles From Heaven (2016)
Anna is tien jaar oud en heeft een zeldzame, ongeneeslijke ziekte. Maar ineens wordt ze tot verbazing van de specialisten, genezen verklaard. Het veranderd hun levens voorgoed, en levert inspiratie op voor de hele gemeenschap waarin ze met haar moeder Christy woont.


NieuwsFilm

meest populair