Video

Eerste trailer 'Da 5 Bloods' van Netflix en Spike Lee!

De oorlogsfilm van de regisseur van BlacKkKlansman (2018) en Do the Right Thing (1989).

door Bram de Groot om 06:30 in Video
Volgende maand verschijnt de nieuwe film van filmmaker Spike Lee die zo'n twee jaar geleden veel indruk maakte met BlacKkKlansman. Dit keer gaat hij voor een oorlogsfilm, uiteraard weer met de nodige humor en maatschappelijke kritiek. Verwacht Da 5 Bloods overigens niet op het witte doek. Lee maakte deze voor Netflix.

De Oscarwinnaar laat in Da 5 Bloods een verhaal zien over vier soldaten die terugkeren naar de jungle van Vietnam. Ze gaan op zoek naar het stoffelijk overschot van hun vroegere teamleider en hopen ook een verborgen schat te vinden. De zoektocht brengt ze ook in aanraking met wat ze allemaal hebben meegemaakt.


In Da 5 Bloods zijn er rollen voor Delroy Lindo, Clarke Peters, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr., Chadwick Boseman, Jonathan Majors en Jasper Pääkkönen en de speelduur van de dramakomedie zou 154 minuten zijn.

Hieronder ook de officiële filmposter voor de Netflix-film die op 12 juni beschikbaar is op de streamingdienst.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Van Spike Lee vind ik eigenlijk alleen 25th Hour fantastisch, al heb ik BlacKkKlansman nog niet gezien.

Maar dit is een aardige trailer, ik ga wel kijken.

orlock

Avatar

super....

Frietgezicht

Avatar

@ Fantastisch is een groot woord maar op 25th Hour na vind ik Miracle at St. Anna, Inside Man en Do the Right Thing ook wel aanraders.

Maac

Avatar

^Hm, ja Inside Man is lang geleden voor me, die zou ik nog eens kunnen kijken. Miracle at St. Anna nooit gezien, maar Do the Right Thing kwam ik niet doorheen.

NieuwsFilm