De keiharde voorbereiding die Tom Cruise vergt van zijn 'Top Gun: Maverick'-collega's

De keiharde voorbereiding die Tom Cruise vergt van zijn 'Top Gun: Maverick'-collega's

Producent Jerry Bruckheimer is zeer onder de indruk!

Dat Tom Cruise ver gaat voor zijn films heeft hij wel al vaker bewezen. Zo haalt hij elke keer weer duizelingwekkende capriolen uit. Zijn volgende film, Top Gun: Maverick, is geen uitzondering op de regel. Producent Jerry Bruckheimer liet zich er in een recent interview over uit.

Cruise heeft namelijk echt geleerd in een straaljager te vliegen en werkte samen met een paar van beste piloten ter wereld om zo overtuigend mogelijk over te komen. Maar Cruise wil niet alleen zelf goed overkomen, hij wil de best mogelijke film maken en vraagt dan ook veel van zijn collega's.

Toewijding
Zo zei Bruckheimer: ''Hij heeft de rest van de cast de laatste drie maanden echt keihard laten trainen, zodat zij de G-kracht van een straaljager aankunnen. Maar daar bleef het niet bij. Het was zwaar voor de jongere acteurs, die ook 'water survival' training hebben moeten doen. Tijdens deze opdrachten kregen ze een blinddoek om en werden ze in een water tank ondersteboven opgesloten en moesten ze eruit zien te komen''.

''Tom deed precies dezelfde opdrachten, maar het het is echt indrukwekkend wat hij allemaal doet. Iedereen zei me dat hij traint als een 22-jarige knaap. Hij is echt nog enorm fit!''.

NieuwsFilm

meest populair