Sam Neill over opnames 'Jurassic World: Dominion'

Sam Neill over opnames 'Jurassic World: Dominion'

Nog steeds veel onzekerheid over wanneer opnames hervat kunnen worden.

Met de coronacrisis gaande werden alle filmproducties stilgelegd, waaronder dus ook de opnames van de blockbuster Jurassic World: Dominion. Nu weer wat meer kan en mag, hoopt Sam Neill dat ze snel mogelijk weer door kunnen gaan, al is het nog verre van zeker.

Neill, die natuurlijk al een belangrijke rol speelde in de originele Jurassic Park-trilogie, keert voor de derde Jurassic World-film terug in de huid van zijn beroemde personage Dr. Alan Grant. Ook zullen zijn Jurassic Park collega's, Laura Dern en Jeff Goldblum, in Dominion te zien zijn. Neill laat zich nu over de opnames van de film uit.

Wanneer weer?
Zo begint de acteur: ''De opnames van Dominion waren pas net een week of twee onderweg, toen alles al stopgezet moest worden. Ik was nog niet eens begonnen met mijn scenes. Net voordat ik zou beginnen werd alles gesloten i.v.m de coronacrisis''.

''We willen wel weer zo snel mogelijk verder gaan. Normaal gesproken zouden we opnemen in Londen, maar het zijn lastige tijden... Ik hoop dat we daar snel aan toe komen en dan misschien de rest van de opnames filmen in een studio. We gebruiken ook de Bond-set om in Londen gigantische filmdecors te bouwen. Natuurlijk hopen we deze te kunnen gebruiken, maar als dat op dit moment nog niet kan weet ik niet of de opnames al hervat kunnen worden''.

NieuwsFilm

meest populair