'Marvel Studios werkt aan ruimtecrossover 'Annihilation''

'Marvel Studios werkt aan ruimtecrossover 'Annihilation''

Het gerucht gaat dat alle ruimtepersonages straks een groot avontuur beleven.

Het gerucht gaat dat er voor het Marvel Cinematic Universe gewerkt wordt aan een Annihilation-film. Daarin zouden zowel Nova als Adam Warlock een grote rol gaan krijgen.

In de comics werd Annihilation tussen 2005 en 2006 gepubliceerd en bracht men daarmee Nova helemaal onder de aandacht. Het event leidde zelfs tot de Guardians of the Galaxy-comics in 2008, die op hun beurt weer leidden tot de gave films van regisseur James Gunn.

Grote film
Volgens Mikey Sutton, die wel vaker dingen weet te vertellen over aankomende Marvel-films, zou de film een knaller moeten worden waarin de ruimtepersonages uit het MCU allemaal samenkomen. En waarin Nova en Adam Warlock grote rollen krijgen. Het zou niet hun debuut zijn, wat betekent dat ze dan op een eerder moment al te zien zijn in een film.

De claim is ook dat de twee gaan samenwerken met onder meer Captain Marvel, Moondragon en Quasar, om samen de schurken Annihilus, Galactus en Terrax te verslaan. Eerder al hoorden we dat Nova mogelijk zou debuteren in Captain Marvel 2, dus die connectie is mogelijk en van Adam Warlock verwachten we dat hij zijn gezicht voor het eerst laat zien in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

NieuwsFilm

meest populair