Algemeen

'Marvel Studios werkt aan ruimtecrossover 'Annihilation''

Het gerucht gaat dat alle ruimtepersonages straks een groot avontuur beleven.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het gerucht gaat dat er voor het Marvel Cinematic Universe gewerkt wordt aan een Annihilation-film. Daarin zouden zowel Nova als Adam Warlock een grote rol gaan krijgen.

In de comics werd Annihilation tussen 2005 en 2006 gepubliceerd en bracht men daarmee Nova helemaal onder de aandacht. Het event leidde zelfs tot de Guardians of the Galaxy-comics in 2008, die op hun beurt weer leidden tot de gave films van regisseur James Gunn.

Grote film
Volgens Mikey Sutton, die wel vaker dingen weet te vertellen over aankomende Marvel-films, zou de film een knaller moeten worden waarin de ruimtepersonages uit het MCU allemaal samenkomen. En waarin Nova en Adam Warlock grote rollen krijgen. Het zou niet hun debuut zijn, wat betekent dat ze dan op een eerder moment al te zien zijn in een film.

De claim is ook dat de twee gaan samenwerken met onder meer Captain Marvel, Moondragon en Quasar, om samen de schurken Annihilus, Galactus en Terrax te verslaan. Eerder al hoorden we dat Nova mogelijk zou debuteren in Captain Marvel 2, dus die connectie is mogelijk en van Adam Warlock verwachten we dat hij zijn gezicht voor het eerst laat zien in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Adam zat al in de after credit van guardians 2

Master Of Films

Avatar

Eerder al hoorden we dat Nova mogelijk zou debuteren in Captain Marvel 2,
Elke nieuws met Captain Marvel 2 smul ik op, zelfs met woorden mogelijk, denkbaar, eventueel, potentieel, misschien, mogelijkerwijs, voorstelbaar, wellicht, etc.

TheWatcher

Avatar

@MoF, wat zie ik nou? Een herhaling van reactie en een positive vibe op elke nieuws rond captain-onnodige-mary sue a.k.a Brie-surfplank-Larson?!?
En ik maar denken dat je een connasseur bent van films met elequente, ge-articuleerde observaties. Je gaat me toch niet vertellen dat de 4 muren je te pakken heeft zoals @Prime?? Smiley face Smiley face

centr1no

Avatar

Annihilus werkt met Thanos en is degene die Xandar en het Nova Corps venietigt in de comics. De vernietiging van Xandar is Iets dat kort genoemd werd in Infinity War.
Er zijn in de comics een hoop verhaallijnen van Nova, Adam Warlock, Thanos, Cap Marvel en de Guardians die in het MCU gelijk zouden lopen of vallen in gaten in de tijdlijn van Infinity War, Ragnarok en Endgame.

Frietgezicht

Avatar

De claim is ook dat de twee gaan samenwerken met onder meer Captain Marvel, Moondragon en Quasar, om samen de schurken Annihilus, Galactus en Terrax te verslaan.

Drukke film of hebben ze opeens plannen voor de komende 4 Avengers films vrijgegeven? Geloof dr niks van.

TheGuardian

Avatar

TheWatcher. Nee hij heeft gewoon een rare obsessie met Brie Larson. Als je naar oude berichten van filmtotaal over de eerste Captain Marvelfilm gaat kijken(voornamelijk die van 2018) dan zie dat hij juist degene was die erg naar die film uitkeek en er veel van verwachtte. Maar nu het zo'n teleurstelling is geworden, is mevrouw Larson z'n pispaaltje geworden en denkt ie te weten wat goed voor haar is.
Nou zal ie waarschijnlijk weer met z'n 'sarcastische' antwoorden komen, maar hij is gewoon zo'n zielig type.

milo007

Avatar

Aan de foto te zien dacht ik dat er eindelijk een Silver Surfer film zou komen. Maar eig is Nova ook goed.

Master Of Films

Avatar

Awww TheGuardian toch. Wat een complimenten toch, dat terwijl je ongesteld bent. Nou dank je wel hoor schatje. Luv u.

Fluffer

Avatar

Ik naïeveling dacht dat dit iets te maken had met de fantastische Netflix scifi film annihilation maar het gaat natuurlijk weer om een stom marvel geval .

Rutherford

Avatar

^ er staat toch Marvel Studios in de titel? Hoe kan je dan nog verrast zijn.

Fluffer

Avatar

Ik was afgeleid doordat mijn focus direct viel op het woord annihilation .

NieuwsFilm

meest populair