Regisseurs geven hoopvolle update 'Beverly Hills Cop 4'

Regisseurs geven hoopvolle update 'Beverly Hills Cop 4'

Eddie Murphy is er klaar voor om het baseball jack opnieuw aan te trekken.

In navolging op het nieuws dat Netflix de rechten wist te bemachtigen van het langverwachte Beverly Hills Cop 4 met Eddie Murphy, heeft regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah (Bad Boys for Life) een boekje open gedaan over de status van het project.

Tijdens een interview met Digital Spy lieten de Belgische filmmakers weten dat er een scenarist is ingehuurd voor een eerste versie van het script:

"We zijn nog steeds betrokken bij dat project. Er is een scenarist ingehuurd die momenteel hard werkt aan een eerste versie van het verhaal. We zijn zeer benieuwd naar het script en kunnen niet wachten om te werken met een icoon als Eddie Murphy. Dat zou fantastisch zijn."

Murphy herenigd met Netflix
Beverly Hills Cop 4 is na de succesvolle comedy-biopic Dolemite Is My Name de tweede samenwerking tussen Murphy en Netflix. De deal tussen Netflix en filmstudio Paramount bevat trouwens ook de mogelijkheid om Beverly Hills Cop 5 te maken.

Paramount en Murphy werken ondertussen nog aan de comedy-sequel Coming 2 America, die in augustus dit jaar al zou moeten verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair