Gal Gadot toont haar lasso op nieuwe poster 'Wonder Woman 1984'

Gal Gadot toont haar lasso op nieuwe poster 'Wonder Woman 1984'

De posters van de langverwachte super-sequel blijven binnenstromen.

In navolging op een reeks eerdere posters, heeft Warner Bros. Pictures opnieuw een affiche van de langverwachte superhelden-sequel Wonder Woman 1984 vrijgegeven. Je kunt de volledige afbeelding hieronder bekijken.

Net als Wonder Woman uit 2017 zal Wonder Woman 1984 van regisseur Patty Jenkins zich grotendeels losstaand afspelen in het DC-filmuniversum. Ditmaal zien we Diana Prince van Gal Gadot in de jaren tachtig en zal zij het moeten opnemen tegen Cheetah, die gespeeld wordt door Kristen Wiig.

Naast de eerder genoemde Gadot en Wiig zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Pedro Pascal, Gabriella Wilde, Natascha Rothwell en Ravi Patel.

Uitstel tot augustus
Wonder Woman 1984 had eigenlijk al over een week of twee de bioscopen moeten bereiken, maar corona gooide ook in dit geval roet in het eten. De film staat nu in de planning voor een release in augustus. Of dat feestje doorgaat is nog maar de vraag, maar hier zal ongetwijfeld snel duidelijkheid over komen. De wereldwijde distributie van de film is in handen van Warner Bros. Pictures.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair