'Mission: Impossible'-regisseur wil eindelijk een Tom Cruise-film mét wel een script

'Mission: Impossible'-regisseur wil eindelijk een Tom Cruise-film mét wel een script

En is er terughoudend om iets over die grootschalige ruimtefilm te zeggen.

Als schrijver en regisseur werkt Christopher McQuarrie veelvuldig met Tom Cruise samen en er zit na de twee Mission: Impossible die in 2021 en 2022 moeten verschijnen nog meer in het vat. Het allerbelangrijkste voor McQuarrie lijkt dat hij een keer een film maakt waarvan het script al af is.

Het is geen geheim dat het script voor onder meer Mission: Impossible - Fallout uit 2018 nog niet was afgerond toen de opnames startten. Of dat ook het geval is voor Mission: Impossible 7 (2021) en Mission: Impossible 8 (2022) is niet bekend, maar McQuarrie kijkt uit naar een project mét Cruise met wel een script:


"Tom en ik hebben voor de toekomst een ander project gepland. We hopen ten zeerste dat dit een film wordt waarvan het scenario daadwerkelijk af is voordat we beginnen met het opnemen van de film."

En dan die geheimzinnige ruimtefilm
McQuarrie werkte als schrijver en / of regisseur ook met Cruise samen aan onder meer Valkyrie, twee Jack Reacher-films, Edge of Tomorrow, The Mummy en Top Gun: Maverick.

Maar of hij betrokken is bij de geheimzinnige ruimtefilm die Cruise opneemt in het International Space Station (ISS)? "Of ik bij die film betrokken ben? Ik kan je absoluut niets vertellen over die film."

NieuwsFilm

meest populair