3 onvergetelijke momenten uit 'James Bond'-films!

3 onvergetelijke momenten uit 'James Bond'-films!

Deze clips kan je zo weer opnieuw.

Eind dit jaar moet dan toch echt No Time To Die in de wereldwijde bioscoopzalen debuteren. En helaas... Dat duurt nog wel even! Tot die tijd komen er hopelijk nog wat andere gave films in de bioscoop. Hieronder blikken we met drie clips terug op eerdere Bond-films!

The Spy Who Loved Me - "Opening Scene"

Regie: Lewis Gilbert | Jaar: 1977 | James Bond: Roger Moore

Deze iconische openingsscène voor The Spy Who Loved Me werd opgenomen door regisseur John Glen, die uiteindelijk ook de hoofdregisseur was van vijf Bond-films. Hij filmde de scène op Mount Asgard in Auyuittuq National Park, Baffin Island, Canada.



The World Is Not Enough - "Opening Scene"

Regie: Michael Apted | Jaar: 1999 | James Bond: Pierce Brosnan

The World Is Not Enough start met de langste pre-credit scène in de geschiedenis van 007. Deze duurt 14 minuten en je ziet hoe Bond in de Q Boat tijdens een razendsnelle achtervolging over de Theems.



The Man with the Golden Gun - "Corkscrew Jump"

Regie: Guy Hamilton | Jaar: 1974 | James Bond: Roger Moore

Deze kurkentrekkersprong in The Man with the Golden Gun werd uitgevoerd door Loren "Bumps" Willert in een AMC Hornet X Hatchback. Poppen van Bond en Sheriff Pepper zaten aan weerszijden van Willert, die in het zwart gekleed was. Zo werd hij niet door het oog van de camera gezien. Bumps voltooide de stunt in één keer.
 


NieuwsFilm

meest populair