Castleden zijn dolblij met verschijnen van 'Justice League: The Snyder Cut'

Castleden zijn dolblij met verschijnen van 'Justice League: The Snyder Cut'

Het verhaal gaat dat er nu echt een Snyder Cut komt.

De Snyder Cut van Justice League gaat er dan eindelijk komen. De versie van de film zou straks te streamen zijn op HBO Max. Dat zal in de loop van 2021 het geval zijn. Daarvoor krijgt regisseur Zack Snyder een flink budget van Warner Bros., namelijk zo'n 20 miljoen dollar. De cast van de film is dolblij met het nieuws.

Al enige jaren voeren fans van het DCEU campagne voor een Justice League-versie van regisseur Zack Snyder. We hoorden in het verleden al eens dat de film die regisseur Joss Whedon ons uiteindelijk bracht compleet verschilde van het werk van Snyder. Grote delen werden opnieuw opgenomen en hele verhaallijnen geschrapt. Castleden zijn erg blij met het komen van de film.

Hieronder zie je de reacties van drie van de Justice League-hoofdrolspelers op het nieuws: Henry Cavill, Jason Momoa en Ray Fisher. Ben Affleck, Gal Gadot en Ezra Miller hebben nog niet gereageerd.




Nieuwe versie
De nieuwe versie van Justice League werd al jaren geteased door Snyder. Hij plaatste regelmatig beelden op sociale media om te laten zien dat zijn versie van de film echt wel bestond. Na een screening voor diverse studiobonzen van Warner Bros., lijkt men overstag te zijn gegaan en is er 20 miljoen dollar vrijgemaakt.

Er moet nog veel werk verricht worden aan deze versie van Justice League. Snyder vertelde dat de film die in de bioscopen draaide misschien 25% van zijn film is. Er moet dus nog veel werk verricht worden, maar uiteindelijk verschijnt de Snyder Cut!

NieuwsFilm

meest populair