Officieel: Compleet nieuwe 'Justice League'-versie in 2021!

Definitief een Snyder Cut op HBO Max.

Er is heel wat meer duidelijk over de Snyder Cut die er gaat komen van de DC-film Justice League. Deze superheldenfilm verscheen in 2017 na een hoop gedoe achter de schermen. Regisseur Zack Snyder maakte het nieuws bekend en via The Hollywood Reporter krijgen we de details.

Tijdens de Watch Party van Man of Steel onthulde Snyder dat er wordt gewerkt aan Director's Cut. Deze aangepaste versie verschijnt ergens in 2021. Warner Bros. Pictures directeur Toby Emmerich nam in november 2019 al contact met Snyder op om de versie te maken.

Compleet nieuwe film (of serie)
Snyder weet nog niet in welke vorm zijn Zack Snyder's Justice League verschijnt. Het zou een film van 4 uur kunnen zijn, of een soort van serie bestaande uit zes hoofdstukken. De originele crew van de film gaat de film afronden, met de gewenste muziek, montage en visuele effecten. De cast in beschikbaar voor nieuwe dialoog, maar naar verluidt niet voor reshoots.

"Het zal iets geheel nieuws zijn. En dit zeg ik vooral tegen degenen die de bioscoopversie hebben gezien," zei Snyder uit, die zegt dat hij nooit de bekritiseerde bioscoopversie van Joss Whedon heeft gezien. "Je hebt waarschijnlijk een kwart gezien van wat ik heb gepland."

#ReleaseTheSnyderCut
De kosten zouden volgens een bron van The Hollywood Reporter rond de $20 tot $30 miljoen liggen. Al met al: #ReleaseTheSnyderCut heeft gewerkt!




NieuwsFilm

meest populair