Geheim Marvel-project in de maak bij Sony Pictures

Geheim Marvel-project in de maak bij Sony Pictures

Regisseur S.J. Clarkson is aan het project verbonden

In 2020 en 2021 komen Venom: Let There Be Carnage en Morbius in de bioscopen en Sony Pictures blijft werken aan het nieuwbakken Sony Pictures Universe of Marvel Characters.

Zo is er nu een nieuw, geheim project in de maak bij de studio. Volgens Variety is gerenomeerd tv-regisseur S.J. Clarkson (The Defenders, Jessica Jones) aan het project is verbonden.

Vrouwelijke superheld
Er is door Sony Pictures officieel nog niets bevestigd. Ook de hoofdpersoon is onbekend, al hebben de bronnen van Variety flinke vermoedens dat het zou gaan om een vrouwelijke superheld uit de stripboeken van Madame Web.

De studio heeft een lijst met mogelijke sterren, zoals Charlize Theron en Amy Adams. Er wordt echter benadrukt dat niemand zich voor deze rol heeft gecommitteerd of dat er gesprekken hebben plaatsgevonden.

Madam Web
Madam Web is doorgaans een oudere blinde vrouw die lijdt aan een chronische neuromusculaire ziekte. Ze kan moeilijk bewegen en ademen, en is daardoor verbonden met een levensondersteunend systeem dat eruitziet als een spinnenweb. Madame Web is een helderziende personage met precognitieve vaardigheden.

NieuwsFilm

meest populair