Leidt 'Justice League: The Snyder Cut' tot meer Snyder-films in het DCEU?

De hoop is van fans dat dit leidt tot films over de strijd tegen Darkseid.

Zack Snyder mag in 2021 eindelijk zijn visie op Justice League uitbrengen. Jarenlange campagnes van fans hebben ertoe geleid dat de versie er eindelijk gaat komen. Warner Bros. steekt er ook flink wat geld in: tegen de 20 miljoen dollar.

Nu rijst de vraag of dit tot meer gaat leiden. Snyder deelde de afgelopen jaren heel wat informatie over zijn visie op het DCEU. Hij was druk bezig met een groter verhaal opbouwen dat moest leiden tot een confrontatie tussen de DC-helden op Aarde en de intergalactische superschurk Darkseid.

Krijgen we meer?
De belangrijkste vraag nu is of we meer te zien gaan krijgen. Warner Bros. heeft de Snyder-visie nooit helemaal losgelaten; Wonder Woman en Aquaman zijn verbonden aan zijn continuïteit. En de hoop van fans is nog altijd dat de verhalen die Snyder wilde vertellen met de DC-helden ook echt verteld konden worden.

Nu de Justice League-versie van Snyder uitgebracht gaat worden, is het de hoop van fans van wel. Complex is het wel, want zo hing Ben Affleck het Batman-kostuum aan de wilgen en gebeurt er al jaren niets meer met Henry Cavills Superman. In 2021 is de Snyder Cut van Justice League te bekijken op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair