Algemeen

Leidt 'Justice League: The Snyder Cut' tot meer Snyder-films in het DCEU?

De hoop is van fans dat dit leidt tot films over de strijd tegen Darkseid.

door Jim Pedd om 17:41 in Algemeen
Zack Snyder mag in 2021 eindelijk zijn visie op Justice League uitbrengen. Jarenlange campagnes van fans hebben ertoe geleid dat de versie er eindelijk gaat komen. Warner Bros. steekt er ook flink wat geld in: tegen de 20 miljoen dollar.

Nu rijst de vraag of dit tot meer gaat leiden. Snyder deelde de afgelopen jaren heel wat informatie over zijn visie op het DCEU. Hij was druk bezig met een groter verhaal opbouwen dat moest leiden tot een confrontatie tussen de DC-helden op Aarde en de intergalactische superschurk Darkseid.

Krijgen we meer?
De belangrijkste vraag nu is of we meer te zien gaan krijgen. Warner Bros. heeft de Snyder-visie nooit helemaal losgelaten; Wonder Woman en Aquaman zijn verbonden aan zijn continuïteit. En de hoop van fans is nog altijd dat de verhalen die Snyder wilde vertellen met de DC-helden ook echt verteld konden worden.

Nu de Justice League-versie van Snyder uitgebracht gaat worden, is het de hoop van fans van wel. Complex is het wel, want zo hing Ben Affleck het Batman-kostuum aan de wilgen en gebeurt er al jaren niets meer met Henry Cavills Superman. In 2021 is de Snyder Cut van Justice League te bekijken op HBO Max.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

AlanSmithee

Avatar

Hopelijk niet. De man kan geen verhalen vertellen, en heeft met Man Of Steel en Batman V Superman (en zelfs Watchmen) aangetoond dat hij totaal niet begrijpt wie deze karakters zijn.

adofmirosch

Avatar

^ Ben het met je eens. Vaak heeft Snyder wel een mooie stijl en toffe actie scenes in zijn films. Maar qua karakters en verhaal is het niet veel soeps.

Mav Damian

Avatar

^ Des te meer waarom je niet hyped moet zijn of verwachten dat het een grotere verbetering zal zijn.

PRIME

Avatar

Laten we het hopen!

SplashySleet20

Avatar

Warner Bros gaf al aan dat ze afwachten hoe vaak die bekeken zal worden en hoe de fans en kritischie er op zpuden reageren. Al zou het een succes zijn dan komt snyder mogelijk nog terug in the dceu en zal de Ayer Cut van suicide squad ook op HBO Max verschijnen. Mogelijk zou er óók ook nog van Shazam! Een engere versie verschijnen waar het publiek een paar keer keihard kan schrikken ofzo. Mogelijk ook nog een Langere versie van Birds of Prey ofzo.

Civilian Supreme

Avatar

@Alansmithee
Door Watchmen toe te voegen maak je jezelf al helemaal ongeloofwaardig.
En Mos is gewoon een ontzettend goede Supermanfilm.

Ze zullen uiteraard afwachten hoe deze word ontvangen maar het zou toch een stunt zijn als Affleck daarna ook weer zou terugkeren.
Die warehousescene is echt 1 vd beste Batmanscenes ooit. ( ook al is dat niet 100% Affleck)

CassidyButch

Avatar

AlanSmithee

Watchmen is een van de beste dc films en MoS was een zeer leuke film.

Frietgezicht

Avatar

^ CassidyButch, goede argumenten heb jij...
dat is sarcasme, denk niet dat je het anders zou door hebben.

CaptainStijn

Avatar

Kan je HBO Max op nemen als je KPN hebt?

EmirErdem

Avatar

Stop gewoon met het dceu, het is te chaotisch en met de nieuwe batman wordt het al helemaal lastig. Daarnaast vind ik henry cavill te oud voor superman en bij affleck heb ik hetzelfde gevoel

NieuwsFilm