Algemeen

Zack Snyder wilde Supergirl introduceren in het DCEU

Hij had hele grote plannen met het complete DCEU.

door Jim Pedd om 08:01 in Algemeen
Nu duidelijk is dat we de Snyder Cut van Justice League te zien krijgen, kan Zack Snyder nieuwe details geven over zijn plannen met het DCEU. Hij blijkt van plan te zijn geweest om Kara Zor-El, a.k.a. Supergirl, te introduceren.

"Terwijl we verder gingen, was het mijn intentie om het universum te verbreden en, als je het zo kan zeggen, langzaamaan meer leden van de familie mee te nemen," legde Snyder uit. "Ze valt absoluut in die categorie. En het idee van een standalone Supergirl-film zou echt een gaaf idee zijn. Ik heb geen scenario of iets dergelijks in gedachten maar het zou wel gaaf zijn."

Solofilm in de maak
De update van Snyder is interessant, want de afgelopen jaren zijn er vaker hints geweest dat Warner Bros. mogelijk een Supergirl-film wilde maken. Nu lijken die geruchten dan wel niet direct bewaarheid, maar is wel duidelijk dat het een optie was voor de langere termijn.

Recent bleek nog dat Warner Bros. nu overweegt om weer een film rond Superman te maken en dat de plannen rond Supergirl daarom tijdelijk in de koelkast staan.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wessel.jagt

Avatar

Een Supergirl film zal echt te gek zijn!

NieuwsFilm