Algemeen

Zoe Kravitz over 'The Batman' opnames

Nog niet veel duidelijkheid.

door Wouter Drummen om 14:32 in Algemeen
The Batman is een van de grootste filmprojecten die zijn stilgelegd i.v.m. de coronacrisis. In de film, die geregisseerd wordt door Matt Reeves, zal Zoë Kravitz een belangrijke rol spelen. Zij wordt namelijk de nieuwe Catwoman en laat zich over de opnames uit.

De productie werd volledig stopgezet midden maart, waardoor ook de verschijningsdatum van de film is verschoven naar oktober 2021. Als gevolg hiervan is pas zo'n kwart van de geplande opnames gemaakt. Kravitz hoopt dat ze zo snel mogelijk weer kunnen beginnen, maar wanneer dat het geval is weet ze nog niet.

Interview
Zo zei de actrice in een recent interview: ''Elke dag word ik wakker en hoop ik een telefoontje of mailtje te krijgen dat we weer kunnen beginnen. Ik ben en blijf in contact met de cast en crew. Iedereen is klaar om weer aan het werk te gaan, zodra dit weer kan en veilig is''.

Kravitz zei dat het op dit moment nog lastig is, aangezien iedereen dicht op elkaar staat en werkt. Dit probleem ervaart zij met haar kostuum en make-up: ''Mensen raken mijn gezicht aan, mijn haar, mijn lichaam en dat de hele dag door. Ik heb hulp nodig om mijn pak in te komen, dat kan ik niet alleen. Ik ben nog nooit een rol gehad waarbij ik zoveel aangeraakt moet worden als gevolg van vanwege mijn kleding, alle vechttraining en scenes''.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Tja, iedereen verplicht on quarantaine alvorens ze de opnames weer op kunnen pakken? Maarja, dan zal je ook bij elke nieuwe locatie dat toe moeten passen en wordt figuranten vinden wel een pickle

NieuwsFilm