Featured

'Morbius': dit zijn de connecties met Spider-Man, Sinister Six en Venom

Er zijn heel wat connecties tussen het MCU en het Sony-universum.

door Jim Pedd om 08:34 in Featured
Toen de eerste trailer van Morbius onthuld werd, liet die heel wat connecties zien met de Sinister Six, Venom, Spider-Man en zelfs het MCU. Vandaag zetten we de belangrijkste connecties met die Spider-Man-elementen op een rij.

VULTURE - de eerste connectie betreft Vulture, wiens echte naam Adrian Toomes is. Hij wordt gespeeld door Michael Keaton en het personage debuteerde in de film Spider-Man: Homecoming. Hij keert nu dus terug om het ook Venom (Tom Hardy) moeilijk te maken.
SINISTER SIX - diezelfde Vulture merkt tegen Michael Morbius (Jared Leto) op: "Ben je het moe om de goeierik te spelen?" Dat zou dan weer een verwijzing kunnen zijn naar de comics, waarin de twee regelmatig samenwerken in de Sinister Six. Homecoming liet ook Scorpion zien en Far From Home toonde Mysterio. Wellicht dat er dus snel een Sinister Six-film komt.
GEDEELD UNIVERSUM - in het verleden hoorden we al eens het gerucht dat Sony en Marvel, nu hun samenwerking hervat is, meer koppelingen aanbrengen tussen hun universa. Daar is Vulture het bewijs van.
CONNECTIE MET SPIDER-MAN - in de comics is Morbius zowel een vriend als een vijand van Spider-Man. Dat maakt het interessant. Extra interessant is dat in de trailer op de achtergrond een tekening van Spider-Man te zien is, met daar het woord Moordenaar op geklad. In het MCU is nu de identiteit van Spider-Man onthuld en wordt hij beschuldigd van de moord op Mysterio.
TOBEY MAGUIRE - extra interessant is dat de Spider-Man die we zien, de Spider-Man is die het kostuum van Tobey Maguire draagt. Dat maakt het natuurlijk wat verwarrend; zit die versie van Spider-Man dan in deze film?
VENOM - ook zit er zeer waarschijnlijk nog een connectie met Venom in de film. Het gaat immers om een gedeeld universum waarin beide personages voorkomen.
J. JONAH JAMESON - of dit klopt is niet zeker, maar het gerucht gaat tot slot dat J.K. Simmons als J. Jonah Jameson te zien is in de film.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

berepoot123

Avatar

Het is totaal niet bevestigd door Sony dat Keaton terug de rol van Vulture speelt in deze film + hoe gaat hij het leven van Venom zuur maken als die waarschijnlijk niet eens in deze film voor gaat komen.

NieuwsFilm