Featured

Kijktips: 3 toffe films om vanavond te streamen na de bbq!

Drie leuke aanraders.

door Jeffrey Kouters om 15:58 in Featured
Veel mensen grijpen het mooie weer vandaag aan om lekker te barbecuen. Mocht je daarna ontspannen willen uitbuiken met een filmpje op de bank, dan hebben wij drie aanraders voor je die allemaal te vinden zijn op de verschillende streamingdiensten.

Spider-Man: Into The Spider-Verse (2018)
Regie: Bob Persichetti, Peter Ramsey & Rodney Rothman | Cast: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, e.a. | Kijk op Netflix
Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, wordt op een dag gebeten door een radioactieve spin en krijgt daardoor superkrachten. Hij ontdekt dat er meer helden zoals hij zijn in andere dimensies. Zij moeten samenwerken om de Kingpin en een leger aan andere slechteriken te kunnen verslaan.

Avengers: Endgame (2019)
Regie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a. | Kijk op Disney+
De overgebleven Avengers nemen het opnieuw op tegen Thanos, die met één vingerknip de helft van alle leven wist uit te roeien. De helden zetten alles op alles om zijn destructieve daden ongedaan te maken. Uiteindelijk staan de Avengers wederom oog in oog met hun ultieme nemesis, wat leidt tot een grootse finaleconfrontatie.

Pokémon: Detective Pikachu (2019)
Regie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, e.a. | Kijk op Amazon Prime Video
Tiener Tim Goodman probeert met behulp van een pratende Pikachu, die ook nog eens een geweldige detective blijkt te zijn, zijn verloren vader op te sporen. De twee stuiten echter al snel op een gevaarlijk complot bedoeld om Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

suicide squad lid

Avatar

Waarom staat er niet bij op welke sreamingdienst

Scheerzeep

Avatar

@suicide squad lid

Dat staat er wel bij.

Frietgezicht

Avatar

Na de bbq begint de schuimparty met Katja, Lucille en Doutze

NieuwsFilm