Michael Bay gaat na z'n pandemiethriller aan de slag met misdaadfilm 'Armored'

Michael Bay gaat na z'n pandemiethriller aan de slag met misdaadfilm 'Armored'

De 'Transformers'-regisseur zit niet bepaald stil.

Pandemie of geen pandemie, Michael Bay blijft gewoon films maken. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de Transformers-regisseur aan de slag gaat met de door het coronavirus geïnspireerde thriller Songbird, en nu blijkt dat hij ook al plannen heeft voor de film daarna.

Bay gaat voor Sony een verfilming produceren van Armored, een nieuw audioboek van Mark Greaney, de man achter de Gray Man-bestsellers en co-schrijver van Tom Clancy's Jack Ryan-boeken.

Kartel-land Mexico
Het audioboek, dat later dit jaar zal uitkomen en ook nog als een normaal boek wordt uitgebracht, gaat over een beveiliger die last heeft van oude wonden, zowel fysiek als mentaal. Hij gaat werken bij een stevig bewapende konvooi die delegaties van de Verenigde Naties door 'kartel-land' Mexico vervoeren.

Ergens rond de 'Devil's Spine' van de Sierra Madre verandert de missie in een wanhopige worsteling om te overleven. Corrupte politie, rivaliserende gangs en zelfs een interne vijand proberen de kleine colonne stuk voor stuk te vernietigen voordat de vredesonderhandelingen vruchten afwerpen.

Bay produceert Armored samen met Erwin Stoff (The Call of the Wild, 13 Hours, Edge of Tomorrow). Er wordt op dit moment druk gezocht naar een scenarist.

NieuwsFilm

meest populair