'Justice League' rondt verhalen van de helden af

'Justice League' rondt verhalen van de helden af

De DC-helden zijn hierna helemaal klaar met hun heldenreis.

De Snyder Cut van Justice League gaat de deur niet openen voor meer films met de DC-helden. Volgens medeproducent Deborah Snyder, maakt de Snyder Cut het verhaal van de DC-helden rond.

Even werd er gehoopt dat de film zou leiden tot meer DCEU-films voor de versies van Superman en Batman die Snyder aan ons voorstelde. Maar "deze film was de culminatie van de heldenreis waar al deze personages op gingen. En het idee was altijd om ernaar op te bouwen dat zij uiteindelijk de helden zou worden waarvan mensen verwachten dat ze dat zouden zijn."

Meer verkennen
Er wordt meer diepgang gegeven aan de personages in deze film. "Wat zo mooi hieraan is, is dat we deze personages op manieren kunnen verkennen, wat niet kan in een kortere bioscoopversie." Dat biedt dus kansen, want deze versie van Justice League gaat naar het schijnt vier uur duren.

Of het een film of een serie wordt, is ook nog niet helemaal helder. Het zou zomaar kunnen dat het een serie wordt, hoorden we van The Hollywood Reporter. Snyder zou zelfs afleveringen met cliffhangers gepitcht hebben en hij zal dus ook die ruimte willen als hij de keuze mag maken.

NieuwsFilm

meest populair