Algemeen

'Justice League' rondt verhalen van de helden af

De DC-helden zijn hierna helemaal klaar met hun heldenreis.

door Jim Pedd om 09:37 in Algemeen
De Snyder Cut van Justice League gaat de deur niet openen voor meer films met de DC-helden. Volgens medeproducent Deborah Snyder, maakt de Snyder Cut het verhaal van de DC-helden rond.

Even werd er gehoopt dat de film zou leiden tot meer DCEU-films voor de versies van Superman en Batman die Snyder aan ons voorstelde. Maar "deze film was de culminatie van de heldenreis waar al deze personages op gingen. En het idee was altijd om ernaar op te bouwen dat zij uiteindelijk de helden zou worden waarvan mensen verwachten dat ze dat zouden zijn."

Meer verkennen
Er wordt meer diepgang gegeven aan de personages in deze film. "Wat zo mooi hieraan is, is dat we deze personages op manieren kunnen verkennen, wat niet kan in een kortere bioscoopversie." Dat biedt dus kansen, want deze versie van Justice League gaat naar het schijnt vier uur duren.

Of het een film of een serie wordt, is ook nog niet helemaal helder. Het zou zomaar kunnen dat het een serie wordt, hoorden we van The Hollywood Reporter. Snyder zou zelfs afleveringen met cliffhangers gepitcht hebben en hij zal dus ook die ruimte willen als hij de keuze mag maken.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

En Aquaman en WW dan?

Civilian Supreme

Avatar

En anders opdelen in 2 films wat oorspronkelijk de bedoeling was.
Miniserie met cliffhangers niet zo'n fan van.
Vraag mij ook af hoe ze dat met Darkseid gaan doen dan.

ThEnd

Avatar

Ik geloof er niks van, JL was pas de 5e DCEU film en dan zou die de verhalen van de belangrijkste karakters uit de DC stal moeten afronden? Bovendien stond er oorspronkelijk nog een 2e JL film in de planning,

Frietgezicht

Avatar

^ Die Darkseid is wat ik begrepen heb een tease voor de toekomst( zoals Thanos in Avengers) dus zeker kwamen er vervolgen.
Waarom mensen zo blij zijn met Darkseid begrijp ik niet. Verwachten ze actie met hem ofzo.

Rafael11

Avatar

De animated DC universe films zijn tot nu toe veel beter gelukt het DCEU imo. Voor echte comicbookfans raad ik aan om de geanimeerde versie eens te gaan kijken. Vind die niet slecht.

NieuwsFilm