Netflix

4 nieuwe Netflix-films die snel online staan!

Gave Netflix Originals die komende weken online komen.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Komende weken verschijnen er weer een aantal opvallende originele films op Netflix. Hieronder hebben we er vier bij elkaar gezet! Welke is jouw favoriet?

The Last Days of American Crime (5 juni)

Regie: Olivier Megaton | Hoofdrollen: Edgar Ramírez, Michael Pitt, Anna Brewster

Deze misdaadthriller komt van de regisseur van onder meer Colombiana en laat zien hoe de beroepscrimineel Graham Bricke samen met de jonge gangster Kevin Cash en de behendige hacker Shelby Dupree de overval van de eeuw wil maken. Het is gelijk de laatste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis, aangezien de overheid een signaal zal uitzenden waardoor misdaad onmogelijk wordt.Da 5 Bloods (12 juni)

Regie: Spike Lee | Hoofdrollen: Delroy Lindo, Clarke Peters, Norm Lewis en Isiah Whitlock Jr.

Dit is de eerste film van Spike Lee na zijn hit BlacKkKlansman en dit keer grijpt hij terug op de Vietnamoorlog. Vier oud-soldaten gaan op zoek naar het stoffelijk overschot van hun vroegere teamleider en komen in aanraking met hun eigen verleden. Duidelijk met de nodige maatschappelijke raakvlakken, en ongetwijfeld komedie.Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (26 juni)

Regie: David Dobkin | Hoofdrollen: Will Ferrell, Rachel McAdams en Pierce Brosnan

Deze bizar vreemde komedie lijkt een dolle boel te worden met het Eurovision songfestival als centraal thema. Er verscheen al een grappige videoclip als een soort van eerste trailer. De film wordt getrokken voor Will Ferrell en Rachel McAdams, maar er zijn ook bijrollen van andere grote namen. Twee deelnemers uit IJsland worden gevolgd.The Old Guard (10 juli)

Regie: Gina Prince-Bythewood | Hoofdrollen: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor en Kiki Layne

Dit is de vermoedelijk grootste release van het rijtje, aangezien Hollywood-ster Charlize Theron deze soort van actie-superheldenfilm leidt als een onsterfelijk personage. Samen met haar geheime team moet ze de sterfelijken beschermen. Als bekend wordt dat ze bestaan, wordt de jacht op hun krachten geopend.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Hoe zit dat nou precies met het verwijderen van inactieve accounts, wat op SerieTotaal staat? Ze kunnen toch zien of iemand wel of niet betaalt of ze nog gebruik maken van Netflix, het is toch vreemd om dat zomaar te verwijderen...

En geldt het ook als je Netflix niet via Internet kijkt maar gewoon op tv? Ik log zelden tot nooit in via Internet, omdat ik gewoon op tv kijk.


freestyle4all

Avatar

Netflix benadert je dan actief met de vraag of je je account nog actief wilt houden. Ze sluiten je dus niet af zonder jouw toestemming.

Blopa

Avatar

Spider-fan.

Ook als je niet betaald blijft je account bestaan.
Je kan dan natuurlijk niet meer inloggen tot je weer betaald.
De accounts die al heel lang niet meer aktief zijn willen ze dus met jou toestemming verwijderen.

dikkieD

Avatar

The old guard lijkt me wel wat, mooi dat er in de komend maand nog films uitkomen op netflix, is het wellicht niet een idee voor netflix om dit ook in de bioscopen te releasen.. ze verdienen er alleen meer op en verliezen er niks op, en de mensen krijgen zo nieuw content in de bios.

Movieman2018

Avatar

Mathias Schoenaerts the old guard!!

Spider-fan

Avatar

freestyle4all en Blopa:

Ze gaan dit dus alleen doen als je niet meer betaalt? Zolang je gewoon betaalt, gebeurt er verder niets?
Nouja, ik wacht het bericht wel af verder. Bedankt.

Raki-Pure

Avatar

Spider-fan, het verwijderen van inactieve acc's zal betrekking op de acc's die aangemaakt zijn om de eerste maand gratis Netflix te kunnen kijken.

NieuwsFilm