4 nieuwe Netflix-films die snel online staan!

Gave Netflix Originals die komende weken online komen.

Komende weken verschijnen er weer een aantal opvallende originele films op Netflix. Hieronder hebben we er vier bij elkaar gezet! Welke is jouw favoriet?

The Last Days of American Crime (5 juni)

Regie: Olivier Megaton | Hoofdrollen: Edgar Ramírez, Michael Pitt, Anna Brewster

Deze misdaadthriller komt van de regisseur van onder meer Colombiana en laat zien hoe de beroepscrimineel Graham Bricke samen met de jonge gangster Kevin Cash en de behendige hacker Shelby Dupree de overval van de eeuw wil maken. Het is gelijk de laatste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis, aangezien de overheid een signaal zal uitzenden waardoor misdaad onmogelijk wordt.



Da 5 Bloods (12 juni)

Regie: Spike Lee | Hoofdrollen: Delroy Lindo, Clarke Peters, Norm Lewis en Isiah Whitlock Jr.

Dit is de eerste film van Spike Lee na zijn hit BlacKkKlansman en dit keer grijpt hij terug op de Vietnamoorlog. Vier oud-soldaten gaan op zoek naar het stoffelijk overschot van hun vroegere teamleider en komen in aanraking met hun eigen verleden. Duidelijk met de nodige maatschappelijke raakvlakken, en ongetwijfeld komedie.



Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (26 juni)

Regie: David Dobkin | Hoofdrollen: Will Ferrell, Rachel McAdams en Pierce Brosnan

Deze bizar vreemde komedie lijkt een dolle boel te worden met het Eurovision songfestival als centraal thema. Er verscheen al een grappige videoclip als een soort van eerste trailer. De film wordt getrokken voor Will Ferrell en Rachel McAdams, maar er zijn ook bijrollen van andere grote namen. Twee deelnemers uit IJsland worden gevolgd.



The Old Guard (10 juli)

Regie: Gina Prince-Bythewood | Hoofdrollen: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor en Kiki Layne

Dit is de vermoedelijk grootste release van het rijtje, aangezien Hollywood-ster Charlize Theron deze soort van actie-superheldenfilm leidt als een onsterfelijk personage. Samen met haar geheime team moet ze de sterfelijken beschermen. Als bekend wordt dat ze bestaan, wordt de jacht op hun krachten geopend.



NieuwsFilm

meest populair