Atom, Martian Manhunter en meer Deathstroke in nieuwe 'Justice League'-versie

Atom, Martian Manhunter en meer Deathstroke in nieuwe 'Justice League'-versie

In 2021 krijgen we heel wat andere dingen te zien dan in 2017.

Na jaren van actievoeren krijgen de fans van #ReleaseTheSnyderCut hun zin. In de vier uur durende Director's Cut van Justice League zien we wat regisseur Zack Snyder eigenlijk van plan was!

Een van de nieuwe personages die we hoogstwaarschijnlijk gaan zien is (de tweede) Atom. De rol werd gespeeld door Orion Lee (Warrior, Catacombe) en mogelijk zien we hem vooral als alter ego Ryan Choi. In de bioscoopversie uit 2017 was hij alleen op de achtergrond te zien als een "S.T.A.R. Labs Scientist", zoals hij in de credits werd vermeld.

Bekijk de afbeelding
Ook Martian Manhunter in Snyder Cut
Ook lijkt het wel zeker dat we Martian Manhunter te zien krijgen. Naar dit personage werd eerder gehint door Snyder en nu lijkt hij bevestigd. In een reactie op een tweet van acteur Harry Lennix - die de ongeziene rol invulde - schreef Snyder de tekst [i]"Watching over them all"[i] en dat zegt de fans uiteraard genoeg!

Bekijk de afbeelding
Deathstroke in nieuw nafilmpje
En we krijgen een ander nafilmpje te zien. Acteur Joe Mangianello reageerde kort op het nieuws rond de Snyder Cut. Hij schreef enkel "The original end credit scene... ⚔️ 🦇 💀" Het Batman-icoontje verraadt genoeg!


De nieuwe Justice League verschijnt ergens in 2021 op de nieuwe streamingdienst HBO Max. Hopelijk is deze dienst dan ook in Nederland up and running.

NieuwsFilm

meest populair