Algemeen

Atom, Martian Manhunter en meer Deathstroke in nieuwe 'Justice League'-versie

In 2021 krijgen we heel wat andere dingen te zien dan in 2017.

door Bram de Groot om 11:59 in Algemeen
Na jaren van actievoeren krijgen de fans van #ReleaseTheSnyderCut hun zin. In de vier uur durende Director's Cut van Justice League zien we wat regisseur Zack Snyder eigenlijk van plan was!

Een van de nieuwe personages die we hoogstwaarschijnlijk gaan zien is (de tweede) Atom. De rol werd gespeeld door Orion Lee (Warrior, Catacombe) en mogelijk zien we hem vooral als alter ego Ryan Choi. In de bioscoopversie uit 2017 was hij alleen op de achtergrond te zien als een "S.T.A.R. Labs Scientist", zoals hij in de credits werd vermeld.


Ook Martian Manhunter in Snyder Cut
Ook lijkt het wel zeker dat we Martian Manhunter te zien krijgen. Naar dit personage werd eerder gehint door Snyder en nu lijkt hij bevestigd. In een reactie op een tweet van acteur Harry Lennix - die de ongeziene rol invulde - schreef Snyder de tekst [i]"Watching over them all"[i] en dat zegt de fans uiteraard genoeg!


Deathstroke in nieuw nafilmpje
En we krijgen een ander nafilmpje te zien. Acteur Joe Mangianello reageerde kort op het nieuws rond de Snyder Cut. Hij schreef enkel "The original end credit scene... ⚔️ 🦇 💀" Het Batman-icoontje verraadt genoeg!


De nieuwe Justice League verschijnt ergens in 2021 op de nieuwe streamingdienst HBO Max. Hopelijk is deze dienst dan ook in Nederland up and running.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Molemanski

Avatar

Wel "nafilmpje" in het Nederlands maar de service is dan "up and running"

Rafael11

Avatar

Martian Manhunter is een erg tof personage vind ik. Ik hoop wel dat ie beter wordt neergezet dan in CW's TV show Supergirl.

Robbepost

Avatar

Ik ben benieuwd of Steppenwolf weer zo onacceptabel slecht wordt neergezet.
Geen idee wat het kost om de CGI van dat gedrocht wat op te leuken.

ThysRomani

Avatar

Het kan maar zo zijn dat ie er niet meer in zit, Robbepost. Wat ik prima zou vinden!

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Geen idee wat het kost om de CGI van dat gedrocht wat op te leuken."
Ik zou het ook enorm fijn vinden als Steppenwolf meer leek op Brie Larson. Helaas voor DC zit ze in het Marvel kamp.

Robbepost

Avatar

ThysRomani,
Dat zou ik ook niet erg vinden, maar volgens mij zijn aardig wat Motherbox scènes met hem, ook die in Atlantis en ik meen dat dat deel al door Snyder is opgenomen.

MOF,
Geen Malekith look-a-like?

Frietgezicht

Avatar

@ Thys, geen Steppenwolf? Jij verwacht echt een hele andere film he Smiley face
Whedon ging de film aanpassen met wat extra humor enz, niet een heel nieuws script schrijven met compleet nieuw verhaal etc.

Voor de cut hebben ze wel deze week een scene opgenomen waarin Flash sterft omdat de acteur iets geflikt had.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "MOF,
Geen Malekith look-a-like?"
Helaas. Ik ben over deze verliefdsfase heen.

Lees maar eens wat voor lovende woorden TheGuardian over mij schrijft, dankzij Brie Larson en haar Captain Mary Sue. Smiley face Aangezien er ook een deel 2 komt van onze Marvel's Supermeid, kan ik wel heel lang doorgaan. Smiley face Marvel heeft geen vertrouwen in Malekith,heerser van de Dark Elves van Svartalfheim Smiley face De normale bezoeker van Filmtotaal weet ook geen flauw benul wie Malekith is. Smiley face Ze denken eerder nog aan Steppenwolf.

Civilian Supreme

Avatar

Niet dat je bij dit soort films naar logica moet gaan zoeken maar wat ik mij afvraag is waarom de Martian Manhunter niks deed toen Zod en co de aarde aanvielen in Mos.

En Thysromani, ik denk het niet maar omdat ze het verhaal willen afronden zouden ze zomaar Steppenwolf een wat korter rolletje kunnen geven en Darkseid ietsje eerder inbrengen.

NieuwsFilm