'Jurassic World 3' niet het einde, maar de start een nieuw tijdperk!

'Jurassic World 3' niet het einde, maar de start een nieuw tijdperk!

Dus Dominion is niet het einde van Jurassic Park.

In 2021 géén dino-attractiepark, maar een échte dinowereld. Jurassic World: Dominion laat namelijk zien hoe de dino's die in Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018 ontsnapten een plekje toe-eigenen in de leefomgeving van mensen, met uiteraard een aantal onvermijdelijke confrontaties.

Wat eveneens onvermijdelijk is, is dat er na de derde Jurassic World meer films in de Jurassic Park-franchise zullen verschijnen. Dit is wat Frank Marshall laat weten in gesprek met Collider. "Het is het begin van een nieuw tijdperk," aldus de producent.

Jurassic Earth of Planet?
"De dinosauriërs bevinden zich nu op het vasteland en onder ons, en daar zullen ze nog wel enige tijd blijven, hoop ik," zei Marshall over de toekomst van de miljardenfranchise. Zou dit betekenen dat we na Jurassic Park en Jurassic World vervolgens Jurassic Earth of [i]Jurassic Planet-films krijgen?

Eerder meldde hoofdrolspeler Chris Pratt (Owen Grady) nog dat hij de film ziet al een afronding. "Deze voelt als het einde. Iedereen zit erin," onthulde Pratt eerder dit jaar tijdens The Ellen Show. "De film zal dus aanvoelen als Endgame die alles uit Marvel bij elkaar bracht."

NieuwsFilm

meest populair