Fans verwoesten 'Justice League' en trailer 'Snyder Cut' onderweg?

Fans verwoesten 'Justice League' en trailer 'Snyder Cut' onderweg?

De 2017-versie kan nu de prullenbank in.

Heel wat mensen lijken uit te kijken naar de Snyder Cut van de superheldenfilm Justice League. En dat is niet gek aangezien de aanhoudende #ReleaseTheSnyderCut sinds de verschijning van de film in 2017 veel steun kreeg.

Eer paar dagen geleden werd duidelijk dat nu Zack Snyder's Justice League in de maak is en dat deze voor 3/4 uit nieuwe beelden zal bestaan. Het lijkt er dus op dat we een compleet nieuwe film krijgen te zien, en dit wordt bevestigd door de grootste filmdatabase.

De IMDb heeft namelijk een compleet nieuwe filmpagina aangemaakt voor Zack Snyder's Justice League. Mogelijk wordt deze en de rest van het internet binnenkort verrijkt met de eerste trailer. Zack Snyder onthulde namelijk via Vero dat hij "eraan werkt". Wanneer de trailer verschijnt is niet bekend.

2017-Justice League in de prullenbak
Ondertussen nemen flink wat fans afscheid van de bioscoopversie van Justice League uit 2017. De Blu-ray uitgave van de film wordt namelijk door heel wat eigenaren kapotgemaakt, op de barbecue gegooid of in de prullenbak gesmeten. Heb jij de film thuisliggen en doe jij mee?






NieuwsFilm

meest populair