Algemeen

Fans verwoesten 'Justice League' en trailer 'Snyder Cut' onderweg?

De 2017-versie kan nu de prullenbank in.

door Bram de Groot om 14:33 in Algemeen
Heel wat mensen lijken uit te kijken naar de Snyder Cut van de superheldenfilm Justice League. En dat is niet gek aangezien de aanhoudende #ReleaseTheSnyderCut sinds de verschijning van de film in 2017 veel steun kreeg.

Eer paar dagen geleden werd duidelijk dat nu Zack Snyder's Justice League in de maak is en dat deze voor 3/4 uit nieuwe beelden zal bestaan. Het lijkt er dus op dat we een compleet nieuwe film krijgen te zien, en dit wordt bevestigd door de grootste filmdatabase.

De IMDb heeft namelijk een compleet nieuwe filmpagina aangemaakt voor Zack Snyder's Justice League. Mogelijk wordt deze en de rest van het internet binnenkort verrijkt met de eerste trailer. Zack Snyder onthulde namelijk via Vero dat hij "eraan werkt". Wanneer de trailer verschijnt is niet bekend.

2017-Justice League in de prullenbak
Ondertussen nemen flink wat fans afscheid van de bioscoopversie van Justice League uit 2017. De Blu-ray uitgave van de film wordt namelijk door heel wat eigenaren kapotgemaakt, op de barbecue gegooid of in de prullenbak gesmeten. Heb jij de film thuisliggen en doe jij mee?


17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Ik had hem zoiezo niet gekocht, doe ik niet meer. Schijfjes kopen zal eruit gaan heb ik zo'n vermoeden.

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

1974 VCR 1995 DVD 2003 Blue Ray 2009 3D 2012 NETFLIX streaming 2014 4DX 2021 (JL) DIRECTORS CUT

Ereptile

Avatar

Toch een beetje zonde van je gekochte DVD/Blu-Ray haha! Ik betwijfel echt of de Snyder Cut wel een hele verbetering is of nog steeds niet.

Rutherford

Avatar

Ik koop al jaaaaren geen nieuwe films meer sinds ik financieel mijn eigen boontjes moet doppen. Gewoon wachten tot ze voldoende afgeprijsd staan. Heb je makkelijk 3, 4 films voor de prijs van 1 nieuwe. Maar zelfs dan heb ik JL niet aangeschaft. Draak van een film.

Thiver

Avatar

Joe Higgins heeft gelijk! Waar blijft de Sydyer Cut?

Darthmar

Avatar

Ik heb liever schijfjes want digitale content kan je worden afgenomen of geblokkeerd. Gekste geval passen ze de film aan.

Goku32

Avatar

Daanminator, zoiezo dat het gaat gebeuren dat alles via het internet zal gaan. En dan zal je ook geen schijfjes meer kunnen kopen. Dat hebben we gezien met de video tape,s. De dvd,s en blu ray,s, zullen snel Volgen.

Gigan72

Avatar

Schijfjes zullen nooit 100% weg gaan
Kijk maar naar vinyl ( lp.s) die zijn ook weer terug
Een hoop mensen willen toch iets in handen hebben.
En zo lang streamingdiensten weer films en series verwijderen blijf de vraag naar schijfjes.

horizon

Avatar

stel je nu voor de Snyder versie is gewoon heel erg slecht....

Master Of Films

Avatar

Waarom koop je überhaupt een schijf van Whedon's JL?
Het zegt al heel wat van deze mensen dat ze een enorme vertrouwen hebben in de TheSydyerCut Smiley face

Sunspot

Avatar

GEwoon houden, kan je vergelijken door eerst weer 'whedon' verssie te kijken en dan SnyderCut!

Civilian Supreme

Avatar

Ik ben helemaal voor deze Snyder cut maar kunnen we even ophouden met die talloze berichten over de film?!
Volgens mij word er 's morgens een mailtje uitgegooid met de opdracht om er allemaal minimaal 1 Jl item er uit te gooien. Waar zijn de Star Wars items? De Endgame items? De plotgaten? Wat mis ik die tijden.
Ook ben ik zeer benieuwd wat een prullenbank is.

Overdreven gedoe trouwens weer van deze mensen om die schijfjes te vernietigen. Waarom heb je deze uberhaupt in bezit?!

STYD

Avatar

Ik had hem wel gekocht? Maar puur omdat het twee voor 10 euro was. Man of Steel was goed, BvS nog beter dus JL SC gaat the Cherry on top worden.

Ze hebben letterlijk 3 uur aan beeldmateriaal verwijderd, leeft Whedon nog eigenlijk, hoor daar niets meer van.

Maar ik ga sowieso HBO max nemen puur voor Justice League. Wie weet gaat dat zo een succes worden dat ze er meer DC content op gaan zetten.

Movieman2018

Avatar

JL was en is zuiver dog shit. Ben benieuwd in hoeverre de Zack Snyder's Justice League gaat verschillen. 3/4 is wel erg veel... Ben erg benieuwd!

Thiver

Avatar

horizon "stel je nu voor de Snyder versie is gewoon heel erg slecht...."

Ik heb geen enkele moeite me dat voor te stellen. Niet dat ik een liefhebber was van de bioscoopversie van Justice League, maar vier uur onversneden Snyder-superheldenmachismo klinkt mij als een eerder als een koortsdroom dan als een leuke film.

STYD

Avatar

Ik kan niet geloven dat het slecht is. Als je van Man of Steel en BvS houdt dan zal je de versie van Zack Snyder JL ook wel leuk vinden. Hij heeft de film nog nooit gezien, zo zie je gewoon hoe zwaar die gekwetst is. Studio heeft zich gek laten maken door films fun en vrolijk mee te geven. Whedon had het nooit moeten overnemen, blijkbaar had die zelfs scènes opgenomen waar de acteurs niets mee te maken wilde hebben. Whedon had daar schijt aan en liet de stuntmannen en vrouwen die scènes spelen. Triest.

Maar kans is wel groot dat de mensen die Snyder niet mogen ook na de Snyder Cut zullen zeggen dat het ruk is. Ook al genieten ze stiekem van de film

Thiver

Avatar

STYD "Maar kans is wel groot dat de mensen die Snyder niet mogen ook na de Snyder Cut zullen zeggen dat het ruk is. Ook al genieten ze stiekem van de film"

Ik acht de kans minstens zo groot dat wanneer de Snyder Cut tegenvalt, de fans hem nog steeds zullen onthalen als een meesterwerk. Na er jarenlang voor campagne te hebben gevoerd, is het natuurlijk moeilijk te erkennen dat je al die moeite hebt gestoken in iets dat uiteindelijk niet de moeite waard was. Maar goed, afwachten maar. Ik verwacht niet dat-ie heel veel slechter zal worden, maar dat maakt het nog niet per definitie een goede film.

NieuwsFilm