Deze 3 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime Video

Deze 3 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime Video

Ontdek het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat interessante titels in zijn catalogus staan. Vandaag lichten we drie (vrij recente) blockbusters uit die absoluut de moeite waard zijn om eens te bekijken.

It Chapter Two (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Muschietti | Cast: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Skarsgård, e.a.
27 jaar nadat de Losers Club gruwelclown Pennywise voor het eerst versloeg, verzamelen de oude vrienden zich in Derry om het rondmoordende monster nu voor eens en voor altijd te stoppen. Daardoor worden zij opnieuw geconfronteerd met hun grootste angsten en pijnlijke herinneringen aan hun jeugdjaren.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby, e.a.
De flamboyante geheim agent Luke Hobbs en losbandige oud-huurmoordenaar Deckard Shaw moeten - tegen hun wil in - samenwerken om de wereld te beschermen tegen een onstopbare half-robot die de mensheid wil blootstellen aan een levensgevaarlijk virus. Die missie leidt tot bombastische achtervolgingen en harde confrontaties.

Godzilla: King of the Monsters (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dougherty | Cast: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, e.a.
Het voortbestaan van de mensheid hangt aan een zijden draadje wanneer de eeuwenoude megamonsters Mothra, Rodan en King Ghidorah herrijzen en strijden om de macht. Aan Godzilla om de allesverwoestende titanen te stoppen en de wereld opnieuw te redden.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair