Prachtige poster Netflix-film 'Da 5 Bloods' van Spike Lee

Prachtige poster Netflix-film 'Da 5 Bloods' van Spike Lee

Chadwick Boseman (Black Panther) speelt de hoofdrol in de dramafilm.

Het lijkt ondertussen gedaan te zijn met het gebruikelijke zomerseizoen vol kaskrakers, maar dat betekent niet dat er niks is om naar uit te kijken. Een van de films die bij filmfans op de radar zal staan is de nieuwe 'Spike Lee Joint' Da 5 Bloods, die vanaf 12 juni is te streamen op Netflix.

Door de wijzigingen in de regelgeving van de Academy Awards, zullen dit jaar ook films die enkel op streaming uitkomen meedingen naar een Oscar. De kans is dan ook groot dat Da 5 Bloods een grote speler wordt tijdens het prijzenseizoen aan het einde van het jaar.

Van Wakanda naar Vietnam
In Da 5 Bloods zien we hoe vier zwarte veteranen terugkeren naar Vietnam om het lichaam van een omgekomen kameraad (Black Panther-ster Chadwick Boseman) te repatriëren. Kijkende naar de trailer zal de film zowel provocerend als vermakelijk worden, zoals bij veel films van Spike Lee het geval is.

Om de release van de film nog wat kracht bij te zetten, heeft Netflix nu een prachtige poster speciaal voor Memorial Day vrijgegeven. Deze afbeelding kun je hieronde bekijken.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair