Ook Jesse Eisenberg (Lex Luthor) dolenthousiast over 'Justice League' van zijn goede vriend Zack Snyder

Ook Jesse Eisenberg (Lex Luthor) dolenthousiast over 'Justice League' van zijn goede vriend Zack Snyder

De acteur gaf eerder toe de superheldenfilm nooit te hebben gezien en dat ook niet van plan te zijn.

Hoewel Jesse Eisenberg, die de rol van Lex Luthor speelt in het DC Extended Universe, Justice League (2017) nog nooit gezien heeft, is hij dolblij voor zijn goede vriend Zack Snyder dat hij eindelijk zijn versie in elkaar mag zetten voor HBO Max. Dat vertelt hij in een interview met Digital Spy.

"Ik sprak Zack enkele weken geleden en toen vertelde hij mij er al over", vertelt Eisenberg aan die site. "Ik kan niet wachten [om de film te zien], want Zack is een vriend van mij. Ik ben dan ook ontzettend blij voor hem dat hij nu iets mag onthullen waar hij trots op is".

De acteur omschrijft Snyder als iemand met een 'zeer specifieke visie'. "Hij is echt ontzettend blij met deze kans", aldus Eisenberg.

Eisenberg kan geen andere voorbeelden bedenken van regisseurs die na zo'n situatie en jaren later alsnog een eigen versie van een film mogen maken (en daarvoor ook een hoop geld krijgen). "Het gaat niet alleen om het uitbrengen van de film, maar ook om een hoop post-productionwerk. Dat is echt een enorme klus".

Joe Manganiello hintte er eerder al op dat de bonusscène, waarin zijn Deathstroke en Eisenbergs Luthor elkaar ontmoeten, er eerst heel anders uitzag. Mogelijk zien we dus meer van Eisenberg in Snyders Justice League, die volgend jaar op streamingdienst HBO Max moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair