Algemeen

In welke film(s) keert Henry Cavill terug als Superman?

Er zijn vele mogelijkheden, Man of Steel 2 (waarschijnlijk) niet.

door Bram de Groot om 20:23 in Algemeen
In drie films in het DC Extended Universe was Henry Cavill te zien als Clarck Kent a.k.a. Superman en in Shazam! dook de Man van Staal ook even op. Nu is zo goed als zeker dat Cavill terugkeert als de DC-megasuperheld. Maar in welke film(s) zal dat zijn?

Via Deadline werd bekend dat Cavill in gesprek is met Warner Bros., maar dat er (nog) geen vervolg op Man of Steel in ontwikkeling is en dat hij geen extra scènes gaat opnemen voor Zack Snyder's Justice League. Cameo's in Shazam 2, Black Adam en Aquaman 2 werden geopperd als potentiële films waarin Cavill kan terugkeren.

In welke film(s) zien we Superman weer?
Al tijden zijn er geruchten dat Warner Bros. juist wel werkt aan Man of Steel 2 en door de cameo in Shazam! uit 2019 is het heel goed denkbaar dat Superman een rol gaat spelen in het soort van subuniversum rond Shazam van Zachary Levi en straks Black Adam van Dwayne Johnson. Shazam! 2 staat gepland voor november 2022 en Black Adam voor december 2021.

Een optreden in Aquaman 2 is onwaarschijnlijker, aangezien deze reeks waarschijnlijk een insteek krijgt als Wonder Woman; solofilms met losse verhalen rond het DC-personage. Een sneller optreden in The Flash of The Batman lijkt om diezelfde reden ook onwaarschijnlijk.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

Ik wil niet knullig doen,maar waarom gaat Dwayne Johnson Black Adam spelen hij is toch niet zwart,laat het dan spelen door iemand die zwart is b.v. Idres Ellba.

Rafael11

Avatar

^Ik denk dat je niet weet wie Black Adam is.

Jeroen Pasman

Avatar

Black Adam is niet zwart. Alleen zijn pak

Pronk47

Avatar

@Rafael11
Klop

NieuwsFilm

meest populair