In welke film(s) keert Henry Cavill terug als Superman?

In welke film(s) keert Henry Cavill terug als Superman?

Er zijn vele mogelijkheden, Man of Steel 2 (waarschijnlijk) niet.

In drie films in het DC Extended Universe was Henry Cavill te zien als Clarck Kent a.k.a. Superman en in Shazam! dook de Man van Staal ook even op. Nu is zo goed als zeker dat Cavill terugkeert als de DC-megasuperheld. Maar in welke film(s) zal dat zijn?

Via Deadline werd bekend dat Cavill in gesprek is met Warner Bros., maar dat er (nog) geen vervolg op Man of Steel in ontwikkeling is en dat hij geen extra scènes gaat opnemen voor Zack Snyder's Justice League. Cameo's in Shazam 2, Black Adam en Aquaman 2 werden geopperd als potentiële films waarin Cavill kan terugkeren.

In welke film(s) zien we Superman weer?
Al tijden zijn er geruchten dat Warner Bros. juist wel werkt aan Man of Steel 2 en door de cameo in Shazam! uit 2019 is het heel goed denkbaar dat Superman een rol gaat spelen in het soort van subuniversum rond Shazam van Zachary Levi en straks Black Adam van Dwayne Johnson. Shazam! 2 staat gepland voor november 2022 en Black Adam voor december 2021.

Een optreden in Aquaman 2 is onwaarschijnlijker, aangezien deze reeks waarschijnlijk een insteek krijgt als Wonder Woman; solofilms met losse verhalen rond het DC-personage. Een sneller optreden in The Flash of The Batman lijkt om diezelfde reden ook onwaarschijnlijk.



NieuwsFilm

meest populair