Algemeen

Awkwafina mag pestkop Karen Gillan om zeep helpen in 'Shelly'

Een revival van het buddy-movie-genre?

door Arjen Rooseboom om 12:46 in Algemeen
Hollywood maakt zich op voor een herstart na de coronacrisis met het recyclen van oude ideeën, terwijl ook nieuwe pitches klaarliggen. Eentje daarvan is een reünie tussen Jumanji: The Next Level actrices Karen Gillan en Awkwafina in de actiecomedy Shelly.

Volgens DEADLINE vertelt de film het verhaal over Shelly Wheeler die tien jaar geleden haar geboortestad is uitgevlucht na een gênante grap op het schoolfeest door haar eeuwige kwelgeest Dianna Park. In die tussentijd is Shelly dusdanig verhard en werkt nu als ijskoude huurmoordenares.

De kans op wraak doet zich aan wanneer blijkt dat haar volgende doelwit Dianna is. Maar wanneer die haar niet meer herkent en onverwachts vriendschap sluit, belandt Shelly in een warmtevolle omgeving en moet ze zichzelf en Dianna opeens beschermen tegen een andere kille huurmoordenaar die is ingehuurd om hun allebei te vermoorden.

Kruising tussen 'Mean Girls' vs 'Barry'
Beide dames zijn rijzende sterren. Gillan natuurlijk vanwege haar rol als GotG's Nebula in het MCU en Awkwafina mocht al schitteren in Crazy Rich Asians en Ocean's 8. Hoe klinkt een team-up tussen deze twee hitgirls?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Karen Gillian, Lilly James en Imogen Poots mijn favo Britse Actrices.

deregtx

Avatar

Vond Awkwafina in Jumanji echt slecht... Hoop haar nooit meer in een film te zien...

NieuwsFilm

meest populair