Algemeen

Disney+ voegde deze week vier nieuwe films toe

Eindelijk staan er weer nieuwe films op!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De afgelopen twee weken verscheen er geen enkele nieuwe film op streamingdienst Disney+. Deze week is gelukkig anders en zijn er vier nieuwe titels toegevoegd aan de streamingdienst. Die zetten we in dit artikel voor je op een rij!

Maleficent 2: Mistress of Evil (2019)
In Disney’s Maleficent 2, het vervolg op het in 2014 wereldwijde bioscoop succes Maleficent, zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora de complexe familiebanden die hun binden, in twijfel trekken wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken, door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten.


Out (2020)
In Out draait het om Greg, die zijn spullen aan het inpakken is voor zijn verhuizing naar de stad met zijn vriend Manuel. Greg zit echter nog in de kast en dat leidt tot een lastige situatie wanneer zijn ouders onverwachts op de stoep staan om hem een handje te helpen.


Night at the Museum (2006)
De gescheiden Larry Daley (Ben Stiller), heeft ondanks zijn vasthoudende pech in het leven, het gevoel dat er iets groots staat te gebeuren. Hoe groot, weet hij zelf ook niet, totdat hij met enige tegenzin een baan als nachtbewaker in het Historisch Museum accepteert. Al tijdens zijn eerste dienst wordt het hem duidelijk dat hij wel eens een cruciale rol in de wereldgeschiedenis kan gaan spelen. 's Nachts gebeuren er in het museum wel heel eigenaardige dingen. Iedereen en alles komt tot leven!Met de wijze woorden "Don't let anything in or out!" en de hulp van het wassenbeeld van President Teddy Roosevelt (Robin Williams) probeert Larry de vechtende Romaanse gladiatoren en Amerikaanse cowboys weer op gelijke voet te krijgen en de rondrennende T-Rex bewijst voor eens en voor altijd waarom hij bekend staat als het gevaarlijkste roofdier ter wereld. Larry zal de samenzwering binnen het museum op moeten lossen om ervoor te zorgen dat de deuren niet voorgoed zullen sluiten....


The Moon-Spinners (1964)
Na een grote juwelendiefstal in Londen, werd de buit ergens op de bodem van een Griekse baai verborgen. Mark Camford, de jongeman die destijds verdacht werd van de roof, is naar Kreta gekomen om de waarheid te achterhalen.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

nou nou poeh poeh.

Draven

Avatar

Waarom is het als Netflix films toevoegd dat filmtotaal dit plaatst onder de categorie "Netflix" en als Disney films toevoegt is dit onder "Nieuws"?

Dawgruule

Avatar

^ haha who cares.

Moviemagic

Avatar

Niets bijzonders dus.

NieuwsFilm

meest populair