Algemeen

Robert Pattinson over 'Tenet' en 'The Batman'

Hij begrijpt niet veel van de nieuwe Nolan film.

door Wouter Drummen om 16:09 in Algemeen
Robert Pattinson heeft het maar druk. De acteur, die vorig jaar nog hoge ogen wist te gooien met zijn rol in The Lighthouse, werkt namelijk ook mee aan twee blockbusters: Tenet en The Batman. In een recent interview liet de 34-jarige Pattinson zich over beide projecten uit.

Tenet, de nieuwe film van Christopher Nolan, is net zoals zijn vorige films tamelijk ingewikkeld. Pattinson zegt dan ook dat hij lang niet altijd alles begrijpt: ''Het is een heel lastig verhaal, net zoals dat geval is in zijn andere films. Je moet ze eigenlijk dan ook meerdere malen bekijken voordat je ze volledig begrijpt.

Hulp
Pattinson vroeg dan ook zijn collega John David Washington om hulp: ''Ik wist maandenlang niet of ik Tenet ook maar een beetje begreep. Op de laatste draaidag stelde ik John David een vraag over een bepaalde scène en ik zat er wat mijn personage betreft volledig naast. Hij vroeg of ik dat echt al de hele tijd zo gedacht had''.

''Ik had het gevoel dat John David en ik een band hadden omdat we allebei probeerden te verbergen dat we niets van de film begrepen. Toen bleek dat John David het wel begreep omdat hij dat als hoofdrolspeler wel moest''.

The Batman
Op zijn eerste dag op de set van Tenet kreeg Pattinson te horen dat hij de hoofdrol in Matt Reeves' The Batman had gescoord. Daarvan liggen de opnames echter door de coronacrisis nog steeds stil. Ondanks dat Pattinson graag verder wil gaan, vindt hij het niet zo erg dat hij nu even een pauze kan nemen.

''We hadden een goed ritme gevonden, dus enerzijds is het vreemd om een pauze te moeten inlassen. Anderzijds ben ik onmiddellijk na Tenet aan The Batman begonnen en vind ik het niet erg een beetje te kunnen rusten. Ik hoop echter dat we binnenkort weer van start kunnen gaan''.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YodaSide

Avatar

Ik vond zelf Robert Pattinson in Harry Potter 4 een beetje tegenvallen, maar in de Twilight films was hij zeker goed. Ik verwacht veel van hem in deze twee films.

Drakie

Avatar

De zoveelste batman film????

NieuwsFilm

meest populair