'Tenet': Christopher Nolan voor het eerst over de release

'Tenet': Christopher Nolan voor het eerst over de release

Komt de film wel uit in juli?

Regisseur Christopher Nolan reageert voor het eerst op de release van zijn film Tenet. Wanneer die precies te zien zal zijn is nog onzeker. Velen hopen op juli, maar Warner Bros. heeft daar strenge eisen voor.

Zo moet minstens 80 procent van de bioscopen geopend zijn. Anders wil men de film helemaal niet draaien. Dat heeft ermee te maken dat de film anders niet rendabel is. Maar Christopher Nolan doet er hoe dan ook alles aan om zijn film klaar te hebben voor het moment dat de bioscopen open mogen.

Helemaal klaar
"We maken de film af en deze zal klaar zijn als de bioscopen weer openen. Ik denk dat 't op dit moment alles is dat erover te zeggen valt als ik eerlijk ben," vertelde Nolan nog. Officieel staat de release nog gepland voor half juli, maar dat zal waarschijnlijk niet haalbaar zijn. Zo bleek uit de meest recent vrijgegeven trailer ook dat de film wel uitkomt in de bioscopen, maar liet die geen releasedatum meer zien.

Tenet draait om Protagonist, die de Derde Wereldoorlog moet voorkomen. Makkelijk is dat niet, want er is sprake van tijdreizen. Lees hier in onze special alles wat je over Tenet moet weten.

NieuwsFilm

meest populair