Algemeen

'Tenet': Christopher Nolan voor het eerst over de release

Komt de film wel uit in juli?

door Jim Pedd om 07:28 in Algemeen
Regisseur Christopher Nolan reageert voor het eerst op de release van zijn film Tenet. Wanneer die precies te zien zal zijn is nog onzeker. Velen hopen op juli, maar Warner Bros. heeft daar strenge eisen voor.

Zo moet minstens 80 procent van de bioscopen geopend zijn. Anders wil men de film helemaal niet draaien. Dat heeft ermee te maken dat de film anders niet rendabel is. Maar Christopher Nolan doet er hoe dan ook alles aan om zijn film klaar te hebben voor het moment dat de bioscopen open mogen.

Helemaal klaar
"We maken de film af en deze zal klaar zijn als de bioscopen weer openen. Ik denk dat 't op dit moment alles is dat erover te zeggen valt als ik eerlijk ben," vertelde Nolan nog. Officieel staat de release nog gepland voor half juli, maar dat zal waarschijnlijk niet haalbaar zijn. Zo bleek uit de meest recent vrijgegeven trailer ook dat de film wel uitkomt in de bioscopen, maar liet die geen releasedatum meer zien.

Tenet draait om Protagonist, die de Derde Wereldoorlog moet voorkomen. Makkelijk is dat niet, want er is sprake van tijdreizen. Lees hier in onze special alles wat je over Tenet moet weten.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

suicide squad lid

Avatar

ik denk dat ze beter gewoon films zoals de new mutans en de minions de rise of gru peter rabbit de runuway in juli maar films als tenet en mulan met zo een mega budgeten van 225 miljoen in 290 miljoen gewoon verplaatsen

Rotten-Bananas

Avatar

Dat was toch allang duidelijk.
Ze gaan echt niet honderden miljoenen mislopen.

David Mills

Avatar

@ suicide squad lid.... ook deze films moeten hun budget terug verdienen. Despicable me 3 had een budget van 80 miljoen en peter rabbit 50 miljoen. Waarschijnlijk zijn deze budgetten voor de nieuwe films ook gestegen. Misschien moeten studio’s eens gaan stoppen met deze megabudgetten, vaak zie je deze budgetten niet terug in een film. Waarom moet een film als the Irishman 160 miljoen kosten... om acteurs jonger te laten lijken? Doe gewoon ff normaal en neem jonge acteurs of laats ze oud zoals ze zijn Smiley face

SunChaser

Avatar

Hoezo is de film nog niet klaar

NieuwsFilm

meest populair