Algemeen

Concept-art van 'Thor: Ragnarok' laat de superheld er volledig anders uit zien

Krijgt hij voor het volgende verhaal weer een nieuwe look?

door Wouter Drummen om 11:43 in Algemeen
Taika Waititi wist hoge ogen te gooien met zijn Marvel-film Thor: Ragnarok. Het wordt door velen gezien als de beste Thor film, dus het is niet zo heel gek dat Waititi ook een vervolg hierop mag maken. Thor kreeg ook een nieuwe look, al toont onderstaande concept-art aan dat de 'God of Thunder' er ook anders had uit kunnen zien.

Waititi wilde namelijk gaan voor een nieuwe look en vroeg Marvel's director of visual development Andy Park om verschillende designs. Het eindresultaat is natuurlijk in de film te zien, al deelde Park nu ook andere versies van Thor, die hieronder te bekijken zijn.

Populair
Thor werd een lange tijd gezien als een van de minste Marvel-superhelden, maar met Ragnarok is dit volledig omgedraaid. Normaalgesproken zou het bij een trilogie zijn gebleven, maar nu keert hij terug voor een nieuw solo avontuur in Thor: Love and Thunder, waarin o.a. ook Tessa Thompson's Valkyrie en Natalia Portman's Jane Foster te zien zullen zijn.

De kans bestaat natuurlijk dat Thor weer een make-over meemaakt. In Avengers: Endgame maken we namelijk kennis met 'Fat Thor', maar de verwachting is dat dit niet meer het geval zal zijn in de nieuwe film.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Die eerste is erg heel erg goed! Die tweede is wel erg kaal, maar dat vindt ik niet eens zo erg. Maar hij moet wel een baard hebben, zo geschoren staat Thor niet.
Thor: Love and Thunder is één van de Marvel films waar ik het meest naar uit kijk.

Daanminator

Avatar

Als deze dezelfde vibe krijgt als deel 3 zal ik hem zeker niet in de bios zien.

NieuwsFilm

meest populair