Celebrity

Brie Larson (Captain Marvel) toont haar strakke lichaam

De superheldin droeg een leuke blauwe croptop tijdens het boodschappen doen.

door FilmTotaal om 13:16 in Celebrity
Brie Larson toonde dit weekend haar strakke lichaam toen zij in een blauwe croptop over straat liep in Malibu. De Oscarwinnares was gezellig met haar vriend Elijah Allan-Blitz op pad om boodschapjes te doen.

Brie Larson (30), bij het grote publiek vooral bekend als superheldin Captain Marvel, presenteerde zondag haar ongelooflijke figuur aan de wereld in een simpele croptop en gescheurde spijkerbroek. Ook droeg ze natuurlijk een mondkapje, toevallig in bijpassende kleur. Haar vriend Elijah Allan-Blitz (32), ook werkzaam als regisseur en acteur, had zich eveneens in blauwe tinten gekleed.

De foto's kun je hier bekijken!

Larson zag er natuurlijk altijd al stralend uit, maar sinds zij schittert als Captain Marvel in het Marvel Cinematic Universe, traint ze veel meer. In haar boodschappentasje zullen dan ook vast veel gezonde producten hebben gezeten.

Over Larsons relatie
De actrice heeft al enige tijd verkering met Allan-Blitz. In augustus vorig jaar werden zij voor het eerst samen gespot. Toen stonden ze elkaar gepassioneerd te zoenen in de supermarkt. Over het algemeen houdt Larson haar lippen stijf op elkaar als het gaat over haar liefdesleven.

NieuwsFilm

meest populair