Algemeen

Regisseur hoopvol over 'The New Mutants'-trilogie

De eerste film moet ondertussen nog steeds de bioscopen bereiken...

door Zilko Tarici om 07:58 in Algemeen
Ondanks een hoop tegenslagen, is regisseur Josh Boone behoorlijk optimistisch over de toekomst van The New Mutants. Zeker nu Disney hem de kans heeft gegeven om zijn oorspronkelijk visie later dit jaar aan het bioscooppubliek te presenteren. Boone denkt zelfs dat de film kan leiden tot een trilogie!

Tijdens een interview met SFX Magazine zei Boone het volgende over een mogelijke trilogie:

"Uiteindelijk was ik na al deze tijd in staat om MIJN New Mutants film te maken. En ik ben er trots op. Mijn hoop is nu dat de film succesvol genoeg zal zijn om een trilogie te maken. De plannen voor twee vervolgen liggen al klaar."

Eindelijk (bijna) in de bios!
In The New Mutants volgen we vijf jonge mutanten die hun gaven nog maar net hebben ontdekt en tegen hun wil worden vastgehouden in een geheime instelling. Al snel blijkt niet alles te zijn wat het lijkt en moeten de vijf zien te ontsnappen. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Maisie Williams (als Wolfsbane), Anya Taylor-Joy (als Magik), Charlie Heaton (als Cannonball), Alice Braga, Blu Hunt (als Dani Moonstar) en Henry Zaga (als Sunspot).

De film staat momenteel gepland voor een Amerikaanse biosrelease op 28 augustus. Een dag eerder moet de film in Nederland draaien.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Die thumbnail alleen al.

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Na Dark Phoenix heb ik geen interesse aan een flim die 3 jaar sukkelt om te releasen en inmiddels is het mid 2020.

NieuwsFilm

meest populair