Netflix

3 gave scifi-actiefilms die gewoon op Netflix staan!

Veel goede sciencefiction op Netflix.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan veel scifi-films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie scifi-actiefilms die gewoon op Netflix te vinden zijn. Wat vind jij van deze films?

Pacific Rim (2013)

Regie: Guillermo del Toro | Hoofdrollen: Idris Elba, Charlie Hunnam, Ron Perlman, Max Martini en Charlie Day

Deze sciencefiction-actiefilm van Oscarwinnaar Guillermo del Toro (Crimson Peak, The Shape of Water) is een ware clash tussen megagrote robots en monsterlijke wezens. De film ademt de stijl van Del Toro, zeker in de scènes met Ron Perlman, en laat waanzinnige actiescènes zien die eigenlijk alleen op het witte doek echt groots uitpakken. Vergeet overigens het bijzonder magere vervolg Pacific Rim Uprising uit 2018.Battle: Los Angeles (2011)

Regie: Jonathan Liebesman | Hoofdrollen: Michelle Rodriguez, Aaron Eckhart en Michael Peña

Zeker geen geweldige film, maar de trailer deed anders vermoeden. De grauwe scifi-oorlogsfilm, ook bekend onder de titel World Invasion: Battle Los Angeles, laat zien hoe Los Angeles te maken krijgt met een grootschalige alieninvasie. De actie is strak en visueel pakkend, maar helaas is het verder een middelmatig verhaal. Duidelijk een gaaf tussendoortje?Elysium (2013)

Regie: Neill Blomkamp | Hoofdrollen: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, William Fichtner en Diego Luna.

Na het vernieuwende District 9 uit 2009 verscheen deze scifi-actiefilm rond een rijk en arm. De rijken leven op Elysium, een soort van land dat om de aarde zweeft en de armen moeten het doen Moeder Aarde. De film kan niet tippen aan District 9, maar is zeker de moeite waard!10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maikjax

Avatar

Pacific Rim kan ik goed zien op een zaterdagavond, grote robots bestuurt door mensen spreekt me wel aan.
Battle : Los Angeles, heb ik 20 min gezien en daarna uitgezet. Waarom, weet ik niet meer.
Elysium laatst nog gezien , goede film. Scifi en het verschil tussen rijk en arm spreekt me wel aan( aarde en de Elysium) Die zuid-Afrikaan van District 9 zat erin , triggerhappy killer.

adofmirosch

Avatar

Elysium vond ik ook wel een leuke film. Vermaak me over het algemeen altijd wel met een Sci-fiction film.

starbass

Avatar

Bij Battle: Los Angeles was ik in slaap gevallen, en de dag later toen ik hem nog een kans gaf weer. "Duidelijk een gaaf tussendoortje?" Duidelijk niet dus, echt een vreschrikkelijk saaie film.

Andere twee films zijn wel top. Bij Elysium ook wel eens grappig om een minder slim persoon in de hoofdrol te hebben Smiley face (en dan niet door het domme script)

Master Of Films

Avatar

Battle: Los Angeles en kneitergoed gaan niet samen. Battle: Los Angeles en de woorden gaaf tussendoortje gaan ook niet samen. Iedereen moet het voor zich weten, maar mijn advies is....vermijden als de pest.

Maac

Avatar

^Eens. Ik kan me nog goed herinneren dat ik destijds erg gecharmeerd was van de trailer. De film bleek een flinke tegenvaller.

xarkov

Avatar

Lol, Battle: Los Angeles is een draak van een film.

Sunspot

Avatar

Teleurstellende films eigenlijk.

Maar oke om met popcorn te kijken.

Alleen Battle Los Angeles is zo slecht, laat die maar achterwege Smiley face

Artificialis

Avatar

Pacific Rim was top. Vervolgens is de toekomst van de franchise ingestort toen Pacific Rim: Uprising werd uitgebracht. Schrijfster Emily Carmichael is nu betrokken bij Jurassic World: Dominion. Dus wie nog hoop koesterde voor de kwaliteit van die film..

Effie

Avatar

Ik vond Pacific Rim na alle goede recensies een behoorlijke tegenvaller. Het verhaal kon me geenszins boeien. Ik heb legio anime-grote-robots-bestuurd-door-mensen-films gezien met een beter verhaal! Kijk bijvoorbeeld eens naar de film van Mobile Police Patlabor of probeer de serie Neon Genesis Evangelion eens (ook op Netflix). Dat is wel even andere koek.

NieuwsFilm

meest populair