3 gave scifi-actiefilms die gewoon op Netflix staan!

3 gave scifi-actiefilms die gewoon op Netflix staan!

Veel goede sciencefiction op Netflix.

Er staan veel scifi-films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie scifi-actiefilms die gewoon op Netflix te vinden zijn. Wat vind jij van deze films?

Pacific Rim (2013)

Regie: Guillermo del Toro | Hoofdrollen: Idris Elba, Charlie Hunnam, Ron Perlman, Max Martini en Charlie Day

Deze sciencefiction-actiefilm van Oscarwinnaar Guillermo del Toro (Crimson Peak, The Shape of Water) is een ware clash tussen megagrote robots en monsterlijke wezens. De film ademt de stijl van Del Toro, zeker in de scènes met Ron Perlman, en laat waanzinnige actiescènes zien die eigenlijk alleen op het witte doek echt groots uitpakken. Vergeet overigens het bijzonder magere vervolg Pacific Rim Uprising uit 2018.



Battle: Los Angeles (2011)

Regie: Jonathan Liebesman | Hoofdrollen: Michelle Rodriguez, Aaron Eckhart en Michael Peña

Zeker geen geweldige film, maar de trailer deed anders vermoeden. De grauwe scifi-oorlogsfilm, ook bekend onder de titel World Invasion: Battle Los Angeles, laat zien hoe Los Angeles te maken krijgt met een grootschalige alieninvasie. De actie is strak en visueel pakkend, maar helaas is het verder een middelmatig verhaal. Duidelijk een gaaf tussendoortje?



Elysium (2013)

Regie: Neill Blomkamp | Hoofdrollen: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, William Fichtner en Diego Luna.

Na het vernieuwende District 9 uit 2009 verscheen deze scifi-actiefilm rond een rijk en arm. De rijken leven op Elysium, een soort van land dat om de aarde zweeft en de armen moeten het doen Moeder Aarde. De film kan niet tippen aan District 9, maar is zeker de moeite waard!



NieuwsFilm

meest populair