Gerucht: J.J. Abrams maakt 'Superman'-film voor Warner Bros.

Gerucht: J.J. Abrams maakt 'Superman'-film voor Warner Bros.

Alleen is nog niet helemaal zeker of die er gaat komen.

Het gerucht gaat dat J.J. Abrams werkt aan een film over Superman. Hij sloot eerder dit jaar een megadeal met Warner Bros. en maakt nu heel wat DC-materiaal voor streamingdienst HBO Max. Maar Abrams zou ook een paar films maken.

YouTuber John Campea stelt dat Warner Bros. op dit moment geen plannen heeft voor een tweede Man of Steel-film. Maar bronnen zouden hem verteld hebben dat Abrams ook een Superman-film maakt voor DC. En dat Henry Cavill in die film zou spelen.

Superman-film
"De reden waarom ze dit nog niet aangekondigd hebben, is omdat Abrams nog altijd wat flexibiliteit wil om die keuzes te maken," aldus Campea. Natuurlijk vertelt hij niets over zijn bronnen en is het maar de vraag of er echt een Superman-film komt met Henry Cavill. Eerder hoorden we juist nog dat er geen nieuwe Superman-film zou komen.

Wel is Henry Cavill in gesprek met Warner Bros. over een nieuwe verschijning als Superman in het DCEU. Dat zou dan een cameo zijn. Maar tegelijk horen we de afgelopen tijd meer geruchten over een nieuwe Superman-film met Cavill.

NieuwsFilm

meest populair