Algemeen

Gerucht: J.J. Abrams maakt 'Superman'-film voor Warner Bros.

Alleen is nog niet helemaal zeker of die er gaat komen.

door Jim Pedd om 23:27 in Algemeen
Het gerucht gaat dat J.J. Abrams werkt aan een film over Superman. Hij sloot eerder dit jaar een megadeal met Warner Bros. en maakt nu heel wat DC-materiaal voor streamingdienst HBO Max. Maar Abrams zou ook een paar films maken.

YouTuber John Campea stelt dat Warner Bros. op dit moment geen plannen heeft voor een tweede Man of Steel-film. Maar bronnen zouden hem verteld hebben dat Abrams ook een Superman-film maakt voor DC. En dat Henry Cavill in die film zou spelen.

Superman-film
"De reden waarom ze dit nog niet aangekondigd hebben, is omdat Abrams nog altijd wat flexibiliteit wil om die keuzes te maken," aldus Campea. Natuurlijk vertelt hij niets over zijn bronnen en is het maar de vraag of er echt een Superman-film komt met Henry Cavill. Eerder hoorden we juist nog dat er geen nieuwe Superman-film zou komen.

Wel is Henry Cavill in gesprek met Warner Bros. over een nieuwe verschijning als Superman in het DCEU. Dat zou dan een cameo zijn. Maar tegelijk horen we de afgelopen tijd meer geruchten over een nieuwe Superman-film met Cavill.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Zie liever Man of Steel 2 van Snyder.
Na the rise of skywalker is Abrams toch in de pikorde gedaalt. En zoals jullie weten vind ik Man of Steel geweldig.

Renegade

Avatar

Nou kan je niet na 1 film zeggen dat hij gedaald is. Dan zou Zack Snyder veel verder gezakt moeten zijn.

omniesbonsai

Avatar

Nou nee,man of steel erg slechte film

YodaSide

Avatar

Man of Steel was zeker een leuke film, maar ik weet niet of het zo slim is om Abrams een tweede deel te laten maken.

YodaSide

Avatar

Man of Steel was zeker een leuke film, maar ik weet niet of het zo slim is om Abrams een tweede deel te laten maken.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik word niet goed van l die geruchten. De ene dag is het UITGESLOTEN dat er ooit nog een Supermanfilm met Henry komt, de volgende dag is het weer zo goed als zeker.

Ik heb besloten niks meer te doen met dit soort berichten. Zodra een film definitief wordt aangekondigd is het vroeg genoeg

Monojaxx

Avatar

Als ik zie wat hij gedaan heeft met Star Trek (even deel 3 vergeten), dan ben ik zeker benieuwd wat onze J.J. er van zou maken!

adofmirosch

Avatar

Vreselijke film. Ik kan er niks anders van maken. Ik vind de film saai, kleurloos en zo vreselijk serieus voor een superman film.
Misschien wel de beste Superman film, maar dat is dan ook niet zo moeilijk. Neem nou die scene wanneer die als kind zit te huilen in dat kamertje. En Martha tussen de pestkoppen tegen hem zegt; concentrate on my voice, Afschuwelijk. Die scene alleen al bezorgt me 40 graden koorts en een hyperventilatie.
Nee wat mij betreft een Snyder de plank flink mis geslaan.

dave74

Avatar

Man of steel was top!!!!

23VDV23

Avatar

Als hij zich niet met het scenario bemoeit is Abrams best een bekwame regisseur: visueel sterk, goed met acteurs/neusje voor casting. Als hij te veel betrokken is bij scripttechnische kwesties gaat het vaak mis.

Master Of Films

Avatar

Geruchten volgens Campea. Dezelfde man die beweerde dat er nooit een SnyderCut zou gaan komen.

meanrat

Avatar

Man of Steel geweldig.


Hoe dan?! Vreselijke film. Als je wil weten hoe je zoveel goede ideeën slecht moet uitwerken dan moet je naar deze film kijken. Want Superman opstellen als een soort van Messias: topidee! Maar dat vergezellen met een gruwelijke overdosis aan walgelijke zinloze special effects is een schande!

J.J. Abrams had bij mij nog wel punten gescoord met zijn Star Trek revisie. Maar nadat ik Discovery zag (nieuwer serie) wist ik dat Abrams eigenlijk alleen maar platte vermakelijke actievehikels kan maken. Zijn Star Trek was leuk, maar ook niet meer dan dat en dat maakt het Star Trek onwaardig.

Zijn reboot van Star Wars was echter een grote cheat. De hele verhaallijn was exact hetzelfde als die van de oorspronkelijke eerste Star Wars film. De enige verschillen zaten hem in de locaties en de personages.

Ik zie hem derhalve niet geschikt voor alweer een reboot in de vorm van Superman. Ook dit wordt dan weer ene plat actievehikel. Dat is dan op zich wel vermakelijk, maar Superman heeft meer nodig. Het is een vrij simpele superheld (gewoon ubersterk) dus je moet met al die macht die hij heeft echt iets doen. Daarom zei ik dat Man of Steel vol goede ideeën had. Het is namelijk nogal wat om gezien te worden als de Messias. Dát is wat ik ooit hoop te zien in een Supermanfilm. Niet een superheld die alleen maar wordt getest door een villain, maar een superheld die probeert te leven met de status die hij eigenlijk niet wil.

Robbepost

Avatar

Meanrat,

'Daarom zei ik dat Man of Steel vol goede ideeën had. Het is namelijk nogal wat om gezien te worden als de Messias. Dát is wat ik ooit hoop te zien in een Supermanfilm. Niet een superheld die alleen maar wordt getest door een villain, maar een superheld die probeert te leven met de status die hij eigenlijk niet wil'

Wat vind je nou? Film zit vol goede ideeen en je hoopt die ideeen in een superman film te zien? Ik snap je zinnen niet.

Het leven met zijn messiasstatus wordt volgens mij aardig uitgewerkt. Zijn vader wil hem beschermen en die laat hij zelfs doodgaan door zich niet te tonen. Pas als het echt niet anders kan en Zod hem eigenlijk verplicht naar voren te treden doet hij dat.
In het vervolg BvS (UE) worstelt hij ermee verder.

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Waarom gewoon niet dbz universum opzetten WB en dan een crossover met goku v Superman.

O nee jammer die rechten heeft Disney ook al gekocht... WB sucks... Disney alleen heerschappij nadert

omniesbonsai

Avatar

Gevoelloze,emotieloos film,een verharde superman

Dat straalt de film uit en daarom slecht
In tegenstelling tot de superman uit 1978,met Christopher reeve
Of superman met brandon routhe,geweldigjin72

Avatar

eerlijk gezegd vind ik Man of steel wel een van de betere superman films, de rest is aardig saaie en te zoet maar ja smaken verschillen ,ik denk zelf als je de new 52 reeks van Dc comics heb gevolgd dan vind je deze film waarschijnlijk ook top het heeft de zelfde sfeer als de comics, dit zullen buitenstaanders niet begrijpen

Civilian Supreme

Avatar

Sorry, maar de Superman uit 78 is niet om aan te gluren. Vroeger leuke films met een goede casting(de 1e 2 dan) maar zo vol flauwigheden. Ik vind het terugdraaien van de tijd storender om te zien dan de destructie die je in Mos (en tig andere superheldenfilms) ziet.
Man of Steel is op wat kleine verbeterpuntjes na echt een topfilm.
Routh was ook goed gecast maar Returns was echt belabberd slecht.

Onderdoor

Avatar

hoewel ik bijna alle films wel leuk vind. Zal ik nooit meer geld geven aan films van jar jar en die andere sukkel van deel 8 heeft gemaakt. Nooit meer........ nooit. Ik had van mezelf nooit gedacht om iemand zo te haten vanwege een film, maar gevoelens heb je zelf niet handen. IK HAAT JAR JAR EN DIE ANDERE SUKKEL

Fluffer

Avatar

Hij zou beter werk maken van dat echte vervolg op cloverfield ipv een zoveelste overbodige superman film .

Sunspot

Avatar

Als ze Henry Cavill teru gwillen, dan willen ze echt niet alleen cameo en Cavill zal nooit tekenen natuurlijk daarvoor.

Hoef trouwens geen Superman van Abrahams te zien, niet omdat het Abrahams is.

NieuwsFilm

meest populair