Video

Trailer opvallende comicfilm 'Major Grom: Plague Doctor'

Grauwe Russische comicverfilming.

door Bram de Groot om 14:25 in Video
De comic- / superheldenfilms doen het goed en dat de filmwereld in Rusland dat meekreeg werd duidelijk met het middelmatige Guardians uit 2017. Nu is er een nieuwe comicfilm verschenen en hieronder zie je de trailer.

Het zijn de eerste beelden uit de film Major Grom: Plague Doctor of Mayor Grom: Chumnoy Doktor of Майор Гром: Чумной Доктор, een verfilming van de gelijknamige comic van Artyom Gabrelyanov en de Russische uitgever Bubble Comics. Het is de eerste Russische verfilming van een bestaande comic.


Politiemajoor Igor Grom tegen de plaagmeester
In Major Grom: Plague Doctor staat politiemajoor Igor Grom in heel St. Petersburg bekend om zijn indringende voorkomen en compromisloze houding tegenover criminelen van alle niveaus. Ongelooflijke kracht, analytisch vermogen en integriteit is wat Grom tot een ideale politieman maakt die geen obstakels kent.

Maar alles verandert dramatisch met de verschijning van een persoon met het masker van de pestmeester op. Nadat hij heeft verklaard dat zijn stad "ziek is van de plaag van wetteloosheid", neemt hij "de behandeling" op zich, waarbij hij mensen vermoordt die ooit aan hun straf zijn ontsnapt met behulp van geld en een hoge status in de samenleving.

De opnames voor de film, met een productiebudget van $5 miljoen, vonden plaats van augustus 2017 tot en met december 2019. De verschijningsdatum is nog niet bekend.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Het loopt allemaal een beetje achter op de kwaliteit van superheldenfilms die vanuit de Verenigde Staten worden geproduceerd. Met een budget van 5 miljoen moet ik wel zeggen dat Guardians en Plague Doctor er visueel verrassend professioneel uitzien. Het is niet alsof dit in de toekomst geen potentie heeft.

NieuwsFilm

meest populair