Gaat de première van Christopher Nolans 'TENET' nu toch verplaatst worden?

Gaat de première van Christopher Nolans 'TENET' nu toch verplaatst worden?

Wat is het nou? Komt Tenet wel of niet uit?

Het coronavirus is voorlopig de wereld nog niet uit, maar in grote delen van de wereld zijn de cijfers dalende. In de States zijn er volop plannen om de bioscoopzalen weer te openen en dat is een goed teken voor de maand juli, het moment dat er weer grote nieuwe films moeten verschijnen.

Volgens The National Association of Theatrical Owners (NATO) is nog voor de release van Tenet maar liefst 90% van de bioscopen wereldwijd weer geopend. Of dit cijfer van een club met een hoop belangen klopt, is uiteraard niet duidelijk. Het is wel een lichtpuntje voor de filmfans.

Maar: gaat Warner Bros. toch Tenet verzetten?
Gisteren werd nog gemeld dat Christopher Nolans Tenet gewoon op zijn plekje zou blijven staan, maar vandaag is er minder positief nieuws. Volgens Collider komt de film namelijk niet uit. De site meldt dat Warner Bros. op zoek is naar een nieuwe datum, maar deze maar moeilijk kan vinden door de overvolle kalender.

Dit zou ook de reden zijn waarom er geen datum werd vermeld in de recente trailer (zie onder). Volgens Collider zijn de plekjes van Wonder Woman 1984 (augustus) en Dune (december) het meest logisch.



NieuwsFilm

meest populair