Algemeen

Gaat de première van Christopher Nolans 'TENET' nu toch verplaatst worden?

Wat is het nou? Komt Tenet wel of niet uit?

door Bram de Groot om 23:09 in Algemeen
Het coronavirus is voorlopig de wereld nog niet uit, maar in grote delen van de wereld zijn de cijfers dalende. In de States zijn er volop plannen om de bioscoopzalen weer te openen en dat is een goed teken voor de maand juli, het moment dat er weer grote nieuwe films moeten verschijnen.

Volgens The National Association of Theatrical Owners (NATO) is nog voor de release van Tenet maar liefst 90% van de bioscopen wereldwijd weer geopend. Of dit cijfer van een club met een hoop belangen klopt, is uiteraard niet duidelijk. Het is wel een lichtpuntje voor de filmfans.

Maar: gaat Warner Bros. toch Tenet verzetten?
Gisteren werd nog gemeld dat Christopher Nolans Tenet gewoon op zijn plekje zou blijven staan, maar vandaag is er minder positief nieuws. Volgens Collider komt de film namelijk niet uit. De site meldt dat Warner Bros. op zoek is naar een nieuwe datum, maar deze maar moeilijk kan vinden door de overvolle kalender.

Dit zou ook de reden zijn waarom er geen datum werd vermeld in de recente trailer (zie onder). Volgens Collider zijn de plekjes van Wonder Woman 1984 (augustus) en Dune (december) het meest logisch.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Ik hoop dat het uitkomt. Maar ik kan goed begrijpen als de film toch word uitgesteld.

SteefL

Avatar

Het lukt me maar niet om uit te kijken naar deze film. Trailer spreekt me nauwelijks aan en het idee van t verhaal is ook te veel een trucje of zo. Hopelijk ben ik daardoor extra verrast straks?

Decepticon

Avatar

Ik wil de film heel graag zien, maar stel hem maar uit, want ik wil hem wel graag zien op mijn favoriete plek in de zaal.
Niet ergens op een verdwaalde plek vooraan of aan de zijkant van de zaal, die je aangewezen krijgt van een bioscoop medewerker.

Fluffer

Avatar

Weet niet waarom zo veel drukte gemaakt word om deze film , de trailer ziet er niet onaardig uit maar het zal wel weer een raar zooitje zijn .

David Mills

Avatar

Je kunt ook met bioscopen afspreken dat de film langer blijft draaien zodat meer mensen kunnen gaan, zoveel aanbod is er toch niet. Hoelang kun je uitstellen... er zal toch geld binnen moeten komen, ook voor Warner Bros

Molemanski

Avatar

Zeker wordt die verplaatst

Thiver

Avatar

Naar verluidt wordt deze film in Hollywood als de kanarie in de kolenmijn beschouwd. Als hij wordt uitgesteld, is de kans zeer gering dat er de komende maanden nog grote nieuwe films gaan uitkomen.

EntertainmentWatcher

Avatar

Ze doen net alsof het om een nieuw wereldwonder gaat zeg. Het is maar een film!!!

NieuwsFilm

meest populair