Regisseur 'Atlantis: The Lost Empire' onthult plannen voor vervolg

Hij is er nooit gekomen...


Als we denken aan klassieke Disney animatie, dan denken we al snel aan films als The Lion King, Beauty and the Beast of Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Daarbij wordt Atlantis: The Lost Empire vaak vergeten, misschien wel ten onrechte.

Regisseur Kirk Wise bracht deze week, in gesprek met Collider, wat interessante informatie naar buiten over een sequel. Deze zag door de tegenvallende resultaten nooit het levenslicht.

Nieuwe slechterik
Wise geeft wat weg over de schurk van de film: "We zouden een nieuwe slechterik in het verhaal hebben. De slechterik zou grote, enge, dikke kleding uit de Eerste Wereldoorlog dragen met een angstaanjagend gasmasker om zijn gezicht te verbergen; een beetje Darth Vader-achtig".

"Atlantis te heroveren en de klus te klaren die Rourke niet kon volbrengen. En de grote draai in het hoogtepunt van de film is dat de schurk ontmaskerd is en het blijkt Helga Sinclair te zijn. Plot twist!"


Bekijk de afbeelding

Niet de direct-to-video
Het gaat in dit geval niet om een direct-to-video sequel, die er wel kwam in de vorm van Atlantis: Milo's Return. Deze sequel zou een wereldwijde bioscooprelease hebben gekregen.

Zouden de FT-fans een sequel in de Atlantis-franchise zien zitten? En hoe zou de sequel uitgebracht moeten worden? Laat het weten!NieuwsFilm

meest populair