Featured

'The Matrix 4' brengt deze oude bekenden niet terug

Naast Neo en Trinity keren een aantal helden terug. Maar deze helden niet.

door Jim Pedd om 08:00 in Featured
We weten dat Neo en Trinity terugkeren in The Matrix 4. Maar er keren ook een boel personages niet terug. Wie zijn dat precies in de film van Lana Wachowski? Screen Rant zette het deze week op een rij.

Er zijn een boel nieuwe acteurs te zien in The Matrix 4. Denk aan Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris en Priyanka Chopra. Wie zij spelen is niet helemaal duidelijk, maar het gerucht gaat dat sommige van hen - waaronder Abdul-Mateen II - een andere versie van oude bekenden speelt. Zo zou Morpheus dan terug kunnen keren.

Wie keren niet terug
Maar toch lijken er verschillende personages niet terug te keren. Dit is dus een lijstje dat gebaseerd is op wat we ongeveer weten over de film.
The Oracle: Ze was cruciaal in de drie Matrix-films. De profetie over Neo kwam van haar en zij was het die Neo een klein zetje in de goede richting gaf.
Seraph: De bodyguard van The Oracle en nog altijd levens aan het eind van de trilogie. Maar hij keert zeer waarschijnlijk niet terug.
The Architect: De maker van de Matrix en representatief voor de ijskoude logica van de machines. Hij keert niet terug als The Oracle dat ook niet doet, want de twee zijn als Yin en Yang.
Morpheus: Acteur Laurence Fishburne ontbreekt in het lijstje van castleden die terugkeren. Wel zijn er geruchten dat deze strijder voor de vrijheid van de mensheid, leider en gelover in de profetie, terugkeert als jongere versie (gespeeld door Yahya Abdul-Mateen II).
Sati: Dit jonge meisje maakte aan het einde van de trilogie een mooie lucht voor Neo. Maar de kans is klein dat ze terugkeert in deze film. Al zou ze een connectie kunnen vormen tussen de films en gespeeld kunnen worden door Priyanka Chopra.
Ghost: Deze held zou zomaar terug kunnen keren, aangezien ook Jada Pinkett-Smith dat doet. Maar dit crewlid van de Logos is niet aangekondigd.
Persephone: De Merovingian keert terug in The Matrix 4 en als je het zo bekijkt is het zeer waarschijnlijk dat ook de echtgenote van hem terugkeert. Maar het is niet aangekondigd.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

En Cypher? :D

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Nu het uitgesteld is naar 2022 lijkt het me sterk dat FT elke week een matrix artikel plaatst door gebrek aan content.

ThysRomani

Avatar

Cypher keert altijd terug, in onze harten.

NieuwsFilm

meest populair