Bewijs: James Bond heeft dochter in 'No Time to Die'?

Bewijs: James Bond heeft dochter in 'No Time to Die'?

Daniel Craig wilde iets nieuws doen met zijn personage.

Meesterspion James Bond (Daniel Craig) zou in de aankomende film No Time to Die vader zijn van een dochter. Dat hebben ingewijden bevestigd aan Daily Mail.

De eerste geruchten dat James Bond in de nieuwste film vader is, verschenen vorige week toen een fan opnameschema's van No Time to Die in handen kreeg die via eBay werden aangeboden. Daarin werd gesproken over een actiescène waarin Mathilde, gespeeld door de vijfjarige actrice Lisa-Dorah Sonne, in veiligheid moet worden gebracht.

Mathilde zou de dochter zijn van Bond en zijn geliefde Madeleine Swann (Léa Seydoux).

Nieuw opgedoken foto's van de set bevestigen de aanwezigheid van Sonne. Ook diverse insiders kunnen de geruchten bevestigen.

"Het klopt inderdaad dat Bond vader is. Daniel wilde van deze film de meest verrassende en leuke uit de reeks maken", bevestigen bronnen aan Daily Mail die het script hebben ingezien. "Daniel is al wat ouder en zijn Bond is volwassener. Hij kijkt nu naar zijn leven vanuit het perspectief van een ouder".

Het idee zou uit de koker komen van scenarioschrijfster Phoebe Waller-Bridge. Zij werd persoonlijk door Craig gevraagd om het script op te poetsen.

NieuwsFilm

meest populair