'The Matrix 4' brengt deze personages terug

Neo, Trinity en meer helden zijn weer te zien!

Na jaren van speculatie, krijgen we volgend jaar dan eindelijk The Matrix 4 te zien. De film wordt gemaakt door Lana Wachowski en zij brengt een boel oude bekenden terug.

De site Screen Rant zette op een rij welke personages er allemaal te zien zullen zijn in de film. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Neo (Keanu Reeves) zal weer te zien zijn in de film. Hoe is niet duidelijk. Neo kwam om het leven tijdens de strijd tegen Agent Smith. Maar The Oracle zei al dat Neo ooit terug zou keren. En dat zal het geval zijn. In welke hoedanigheid is nog niet duidelijk.
Trinity (Carrie-Anne Moss) was dood. Maar het personage is straks toch weer te zien. Hoe is nog minder zeker dan de manier waarop Neo terugkeert, al weten we wel van de game The Matrix Online dat de Matrix de genetische code van alle mensen opslaat. Dat zou dan weer iemand kunnen terugbrengen.
The Merovingian (Lambert Wilson) had tweemaal een bijrol. Hij is een van de oudste programma's in de Matrix en leid een bende van Exiles. Dat zijn programma's die verwijderd zijn uit de Matrix en nu voor hem werken. Zijn lot aan het eind van de trilogie was onduidelijk, maar hij keert terug.
Niobe (Jada Pinkett Smith) zal ook terugkeren in de film. Ze was in de oorspronkelijke trilogie de kapitein van een van de hovercrafts en zal die mogelijk weer moeten gebruiken.


Mogelijk terugkerende personages
Het gerucht gaat dat er naast deze personages nog meer oude bekenden te zien zullen zijn. We horen onder meer dat Morpheus en Agent Smith terugkeren. De kans op een terugkeer van Morpheus lijkt waarschijnlijk. Hij was zo belangrijk in de oorspronkelijke trilogie, dat we daar ook op hopen.

Van Agent Smith is het wat onwaarschijnlijker dat hij terugkeert. Dan zou deze vierde film weinig nieuws meebrengen, terwijl Lana Wachowski juist een nieuw verhaal wil vertellen. De kans lijkt groter dat de oorlog tussen mens en machines andere vormen krijgt en Agent Smith er niet nogmaals is.

NieuwsFilm

meest populair