Gerucht: Opnieuw een Joker in 'The Batman'-trilogie

Gerucht: Opnieuw een Joker in 'The Batman'-trilogie

Na de versies in Joker en Suicide Squad zien we in The Batman opnieuw een Joker in actie, is het gerucht.

Op de poging van Jared Leto na worden de acteurs die de rol van de Joker spelen flink bejubeld. Denk maar aan de rollen van Jack Nicholson, Heath Ledger en uiteraard redelijk recent nog Joaquin Phoenix. Nu is er het gerucht dat we in The Batman opnieuw een Joker te zien krijgen.

En dit wordt niet de Joker uit één van de vorige films. Volgens The Direct zal er in de geplande The Batman-trilogie een compleet nieuwe Joker worden geïntroduceerd. Volgens het bericht zou hij een belangrijke rol spelen in het tweede en derde deel, naast tal van andere schurken uit de comics van DC.

Teaser in The Batman
Volgens The Direct zou er in The Batman van regisseur Matt Reeves al een hint zitten naar deze Joker. Dat de Joker in de mogelijk trilogie zou verschijnen is uiteindelijk niet zo raar. Zonder de Joker is er eigenlijk geen Batman. Het is en blijft de aartsvijand nummer één van de Dark Knight.

De opnames voor The Batman zouden weer snel moeten gaan starten om de recente vernieuwde releasedatum van 1 oktober 2021 te kunnen halen. Wat zeg jij? Joker, doen? Of toch maar focussen op andere schurken?

NieuwsFilm

meest populair