Algemeen

Nieuwe Netflix-film 'Da 5 Bloods' wordt supergoed ontvangen!

Morgen verschijnt Da 5 Bloods op Netflix.

door Bram de Groot om 08:03 in Algemeen
Een paar dagen geleden was er een zwak ontvangst van de Netflix-film The Last Days of American Crime, maar nu is er gelukkig weer een naar verluidt zeer goede film op de streamingdienst verschenen. En dat is ook niet raar: het is de nieuwste film van Spike Lee.

Nadat Lee even geleden al scoorde met BlacKkKlansman wordt nu Da 5 Bloods goed ontvangen. Op het moment van schrijven staat het drama na 40 recensies op een sterke 90 procent op Rotten Tomatoes.

Impactvolle film!
De Critics Consensus op Rotten Tomatoes luidt: "Da 5 Bloods zit vol leven en ambitie en dit voedt een van Spike Lee's meest urgente en impactvolle films." Door de recensent van USA Today wordt de film al gezien als de eerste Oscarkanshebber van het jaar. Arizona Republic vindt de film niet zijn beste film, maar wel belangrijke bijdrage aan een maatschappelijk discussie dat volgens hem gevoerd moet worden.

De schrijvende filmliefhebber van Globe and Mail meldt dat de film mogelijk niet datgene laat zien wat je verwacht na het zien van de trailers. Dus de film heeft verrassingen! Altijd fijn. Check hieronder die beelden hieronder, en vanaf morgen staat Da 5 Bloods online.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Supergoed, overdrijven is ook een vak Smiley face
Kreeg vanmorgen 2 sterren van de NRC en 3 sterren in de Volkskrant.

https://www.nu.nl/film/6057204/recensieoverzicht-spike-lees-da-5-bloods-brandend-actueel.html

GreenHornet

Avatar

Film heeft last van hype tegenwoordig.
Als je film slecht vind dan vinden ze je racistisch. Film recensenten zijn bang om echte mening te geven. Dit is erg in Amerika. Gelukkig durven ze hier wel -> Volkskrant.

STYD

Avatar

Haha, lees nu twee reacties van mensen met een mening zonder de film gezien te hebben. Man man man, kijk aub eerst de film en kom dan met kritiek.

En gooi niet alles op racisme enzo, its pretty weak en niet terecht. Probeer een keer een film te kijken zonder vooroordelen. Kijk naar de personages, hoe het gefilmd is, verhaallijn enz en niet naar huidskleur.

NieuwsFilm

meest populair