Teleurstellend nieuws voor sci-fi film 'BIOS' met Tom Hanks

Een tweede Tom Hanks-film niet in de bioscoop dit jaar.

Opnieuw is er een grote film met Tom Hanks (Savng Private Ryan) van de bioscoopkalender van 2020 gehaald, nadat eerder de oorlogsfilm Greyhound aan Apple werd verkocht voor een online debuut op Apple TV+. Nu is BIOS naar 2021 verplaatst.

Het sciencefictiondrama BIOS van Universal Pictures en regisseur Miguel Sapochnik (Game of Thrones, Repo Men) stond gepland voor 2 oktober 2020 maar is nu opgeschoven naar 16 april 2021. Dit komt doordat Warner Bros. eerder Wonder Woman 1984 opschoof naar begin oktober. Dit nieuws komt via Deadline.

Sciencefictiondrama BIOS
In BIOS bouwt een een noodlijdende uitvinder en de laatste man op aarde een robot om hem en zijn hond gezelschap te houden. Samen gaan ze op reis door het land.

De android wordt gespeeld door Caleb Landry Jones (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) en er zijn ook rollen voor namen als Samira Wiley, Laura Harrier en Skeet Ulrich.

News of the World
In de States staat voor 25 december 2020 nog de Tom Hanks-film News of the World van regisseur Paul Greengrass gepland. Deze moet in Nederland in februari in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair